Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Conor Bradley

Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Conor Bradley

Νέο πλήγμα στη Liverpool, καθώς ο Conor Bradley, ο οποίος τραυματίστηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Crystal Palace, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.

Ο 20χρονος τραυματίστηκε στον αστράγαλο του, έπειτα από ένα τάκλιν στις αρχές του δευτέρου μέρους στο ματς της Κυριακής και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.

Ο αμυντικός στην καλύτερη περίπτωση θα είναι σε θέση να επιστρέψει στον εντός έδρας αγώνα με την Tottenham την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, ενώ αν δεν μπορέσει αγωνιστεί με τους Spurs, τότε θα τον δούμε να επιστρέφει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος ή στον ημιτελικό του Europa League, αν οι Reds φτάσουν ως εκεί.

Ο Bradley έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη Liverpool και πλέον αποτελεί ένα από τα τέσσερα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα, μαζί με τους Thiago, Joel Matip και Ben Doak.

Σαφώς δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ιταλία για τον επαναληπτικό με την Atalanta και φαβορί για τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα, είναι ο Joe Gomez ή ο Trent Alexander-Arnold.

Ο Conor Bradley τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com