Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τραυματισμό του Bradley

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Bradley

Όλα στραβά πήγαν την Κυριακή για τη Liverpool, καθώς η ομάδα ηττήθηκε με 0-1 από την Crystal Palace και ο Conor Bradley τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο νεαρός μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Jürgen Klopp να αναφέρεται στον τραυματισμό κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, αλλά τον παίκτη να μην έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε ιατρικές εξετάζεις, για να γνωρίζουμε το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ο Bradley είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης στο Bergamo, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, πιθανότατα την Τρίτη ο παίκτης, και το απόγευμα της Τετάρτης θα γνωρίζουμε αν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ιταλία.

Ο Klopp ανέφερε μιλώντας για τον τραυματισμό:

“ Όπως πηγαίνουν αυτές τις μέρες, κάτι τέτοιο συμβαίνει επίσης. ”

“ Ο Conor τέντωσε ελαφρά το πόδι του. Η πρώτη στιγμή και αυτό που ένιωσε ο Conor δεν φαινόταν υπέροχο, [αλλά] τώρα άκουσα λίγο ότι του πέρασε αρκετά γρήγορα. ”

“ Δεν ξέρω. Έχει ο σύνδεσμος πειραχτεί ή όχι; Δεν ξέρω, οπότε θα λάβουμε αυτές τις πληροφορίες αύριο ή την Τρίτη, αλλά ήταν πολύ οδυνηρό γι ‘αυτόν εκείνη τη στιγμή, οπότε αυτό δεν είναι καλό. ”

Ο Conor Bradley τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com