Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα εντός έδρας ήττα και υποχώρηση στην τρίτη θέση

Νέα εντός έδρας ήττα και υποχώρηση στην τρίτη θέση

Η Liverpool γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 0-1 από την Crystal Palace, χωρίς μάλιστα να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς και πλέον η υπόθεση τίτλος μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη.

Οι Reds έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βρήκαν και υποχώρησαν στην τρίτη θέση, με την Manchester City να φαντάζει πλέον ως το απόλυτο φαβορί για ένα ακόμη πρωτάθλημα, μαζί με την Arsenal.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Alisson να επιστρέφει μετά από 2.5 μήνες, τον Konate στο κέντρο της άμυνας και τον Curtis Jones στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Reds.

Οι Eagles ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν με τον Eze πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τη Liverpool να απαντά στο 8’ με πλασέ του Nunez, το οποίο μπλόκαρε ο Henderson.

Οι Reds ωστόσο δέχθηκαν για μια ακόμη φορά εντός έδρας πρώτοι γκολ, όταν στο 13’ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν άρτια την μπάλα, ο Mitchell γύρισε στον Eze και εκείνος με σωστό πλασέ έκανε το 0-1 από κοντινή απόσταση.

Η ομάδα του Glasner έφτασε μια ανάσα από το 0-2 μόλις 3 λεπτά αργότερα, όταν σε κόντρα της, ο van Dijk γλίστρησε, για να βρεθεί τετ α τετ με τον Alisson, ο Mateta και να τσιμπήσει τη μπάλα, πριν προλάβει να την απομακρύνει ο Robertson, ελάχιστα προτού εκείνη περάσει τη γραμμή.

Οι Reds στο 27’ και στο 29’ άγγιξαν το 1-1, όταν μετά από κόρνερ του Robertson, η μπάλα στρώθηκε στον Endo στην καρδιά της περιοχής κι εκείνος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Henderson να πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση στο γυριστό του Diaz ένα δίλεπτο αργότερα.

Ο Henderson απέκρουσε και το πλασέ του Salah στο 33’, ενώ η Palace πριν φύγει το ημίχρονο απείλησε τον Alisson και με τον Olise, με τους Reds να μη μπορούν να βρουν ρυθμό αρχικά και την ισοφάριση έπειτα.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Szoboszlai πήρε τη θέση του Endo και ο Mac Allister συνέχισε σε θέση αμυντικού χαφ, ενώ στο 47’ αντικατέστησε ο Trent Alexander-Arnold τον τραυματία, Conor Bradley, κάνοντας την επανεμφάνιση του μετά από 2 μήνες.

Στο 54ο λεπτό ήταν και πάλι ο Henderson εκείνος που απέκρουσε με το σώμα το πολύ δυνατό μονοκόμματο σουτ του Nunez από τη μικρή περιοχή.

Η Liverpool δεν είχε απειλήσει ξανά στην επανάληψη και ο Klopp στο 65’ πέρασε στο ματς τους Gakpo και Jota, στις θέσεις των Nunez και Diaz.

Στο 72ο λεπτό η ομάδα του Klopp άγγιξε για μια ακόμη φορά την ισοφάριση, όταν ο Szoboszlai γύρισε προς τον Jota και εκείνος πλάσαρε, για να απομακρύνει τη μπάλα ο Clyne με το σώμα πριν εκείνη μπει γκολ.

Στο επόμενο δίλεπτο είχαμε από μια τεράστια ευκαιρία για την κάθε ομάδα, όταν πρώτα ο Alisson απέκρουσε με το χέρι την κεφαλιά του Mateta και στη συνέχεια ο Curtis Jones αστόχησε σε τετ α τετ στο 75’, σπαταλώντας χρυσή ευκαιρία για το 1-1.

Ο Curtis στο 82’ παραχώρησε τη θέση του στον Harvey Elliott, στην τελευταία Κόκκινη αλλαγή.

Στον χρόνο των καθυστερήσεων, ήταν ο Mo Salah εκείνος που δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για τη Liverpool, αφού ο Mitchell μπλόκαρε το σουτ του, ξανά πριν εκείνο καταλήξει στα δίχτυα.

Liverpool: Alisson; Bradley (Alexander-Arnold 48′), Konate, Van Dijk, Robertson; Endo (Szoboszlai 46′), Mac Allister, Jones (Elliott 82′); Salah, Diaz (Jota 66′), Nunez (Gakpo 66′)

Πάγκος: Kelleher, Quansah, Gomez, Gravenberch

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Atalanta.

Νέα ήττα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com