Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα σχέδια του Jurgen Klopp για την ζωή του μετά την Liverpool

Τα σχέδια του Jurgen Klopp για την ζωή του μετά την Liverpool

Ο Jurgen Klopp επέμεινε ότι δεν ανησυχεί για το ποια μπορεί να είναι η κληρονομιά του στη Liverpool – αλλά θέλει να τελειώσει τη σεζόν δίνοντας στους οπαδούς κάτι περισσότερο για να γιορτάσουν.

Καθώς ο Klopp διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της «βασιλείας» του, έχοντας ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, η Liverpool παραμένει εγκλωβισμένη σε μια σφιχτή τριάδα στην κορυφή της Premier League.

Το φετινό Carabao Cup είναι ήδη στο τροπαιοθήκη, αλλά οι ελπίδες τους για το Europa League δέχθηκαν ένα δυνητικά μοιραίο πλήγμα στην εντός έδρας ήττα της Πέμπτης με 3-0 από την Atalanta στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών – κάτι που ο Klopp θέλει να μετατρέψει σε θετικό.

«Για μένα είχα αρκετές παρελάσεις και πάρτι, ποτέ δεν ήταν γι’ αυτό και ποτέ δεν θα είναι [γι’ αυτό], αλλά θα ήθελα πολύ να δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γιορτάσει κάτι ξεχωριστό και νομίζω ότι θα ήταν επίσης σωστό», δήλωσε ο Klopp στο Sky News. «Είμαι ακόμα χαρούμενος που είμαστε ακόμα σε αυτόν τον αγώνα. Θέλω να σιγουρευτώ ότι θα το κυνηγήσουμε πραγματικά. Μερικές φορές η ζωή και το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο – χρειάζεσαι ένα σωστό χτύπημα για να συνειδητοποιήσεις γιατί κάνεις αυτό που κάνεις και έχουμε αυτό το χτύπημα και θα το χρησιμοποιήσουμε».

????Η Παρακαταθήκη του Jurgen Klopp

Αλλά ερωτηθείς τι θα σήμαινε αυτό για την κληρονομιά του, ο Klopp πρόσθεσε:

«Δεν με νοιάζει… θα με έκανε αυτό έναν σπουδαίο προπονητή; Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου σπουδαίο προπονητή. Ποτέ, ποτέ στη ζωή μου. Εκπλήσσομαι μέχρι σήμερα που οι άνθρωποι με βλέπουν έτσι, αυτό είναι 100% αλήθεια, αλλά το αποδέχομαι ότι οι άνθρωποι με βλέπουν έτσι.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι της Liverpool είναι ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε, αυτό είναι το μόνο σημαντικό…
Στην ταφόπλακά μου δεν θέλω, ‘εδώ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στον πλανήτη’, ενώ είσαι ακόμα ξαπλωμένος τρία πόδια κάτω από τη γη. Όχι, όχι για μένα.

Θέλω να με θυμούνται ως κάποιον που βοήθησε τους ανθρώπους στη ζωή».

Ο 56χρονος Klopp ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν, αφού δήλωσε ότι «ξεμένει από ενέργεια» και σχεδιάζει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που μου είπε η Ulla – πρέπει να μάθω μαγειρική και μαθήματα χορού», είπε. «Είπα ότι δεν θέλεις να κάνω διάλειμμα γιατί αν το κάνω αυτό θα αρχίσω να δουλεύω ξανά μετά από τέσσερις εβδομάδες! Θα πρέπει να μάθω μαγειρική μάλλον για να μπορώ τουλάχιστον να φτιάχνω πρωινό ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχω πραγματική ιδέα για το τι θα κάνω και αυτό ακριβώς θέλω».

Ερωτηθείς για το ρεπερτόριο μαγειρικής του, πρόσθεσε: «Ζεστό νερό, τσάι, μετράει αυτό; Κατά τη διάρκεια του Covid έκανα ομελέτα, αλλά μετά από αυτό το ξέχασα πάλι. Μεγάλωσα στον Μαύρο Δρυμό με δύο αδελφές, ο μόνος λόγος που ήξερα πού ήταν η κουζίνα ήταν επειδή η μυρωδιά ερχόταν από εκεί! Είμαι αρκετά άχρηστος στην ιδιωτική ζωή».

????Ποιον θέλει να παίξει στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του;

Πριν από αυτό, ο δημοφιλής Klopp μπορεί να περιμένει ένα μεγάλο αντίο από τη Liverpool, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν οι τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Έχει μια προφανή επιλογή για το soundtrack και μια πιο σκοτεινή επιλογή.

«Είμαι στο Liverpool, οπότε θα ήταν οι Beatles 100%, θα μπορούσαν εύκολα να επιλέξουν το τραγούδι γιατί τους αγαπώ όλους», είπε. «Στην πραγματικότητα, το συγκρότημα που είναι ζωντανό είναι το Die Toten Hosen, η μετάφραση είναι Τα Νεκρά Παντελόνια.
Είναι μια punk rock μπάντα και ο τραγουδιστής Campino είναι καλός μου φίλος και ο μεγαλύτερος οπαδός της LFC στον πλανήτη – αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη μέρα της ζωής του. Τραγουδούν στα γερμανικά, οπότε κανείς δεν θα καταλάβαινε, αλλά δεν πειράζει».

Τα σχέδια του Jurgen Klopp για την ζωή του μετά την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com