Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Klopp: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη έστειλε ο Jürgen Klopp σε απάντηση που έδωσε σχετικά με το αν έχει παίξει ρόλο η κόπωση των παικτών στα πρόσφατα αποτελέσματα.

Ο Γερμανός ερωτηθείς για το θέμα της κόπωσης των παικτών, απάντησε:

“ Το καταλαβαίνω επίσης, βλέπω το ίδιο παιχνίδι με εσάς. Οι Wataru και Macca έπαιξαν λίγο υπερβολικά τις τελευταίες εβδομάδες; Ίσως, ήταν οι δύο πιο χρησιμοποιημένοι [παίκτες], ειδικά ο Macca. Τα άλλα παιδιά επέστρεψαν από τραυματισμό. Θα έλεγα ότι ο Curtis σήμερα ήταν πολύ καλός. Ο Dom [Szoboszlai] επέστρεψε από τραυματισμού. ”

“ Νομίζω ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Trent [Alexander-Arnold], ήταν πολύ καλή, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούσε τώρα να παίξει 120 λεπτά, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Ο Robbo [Andy Robertson] επέστρεψε από τραυματισμό. Όλα αυτά τα πράγματα, έτσι μερικοί παίκτες έπρεπε να παίξουν, αυτή είναι λίγο η κατάσταση. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς αν βρούμε τώρα την πραγματική απάντηση. Απλώς πρέπει να φροντίσουμε να μην σκεφτόμαστε από πού ερχόμαστε –είτε έχουμε τραυματίες είτε όχι– και απλά πρέπει να φροντίσουμε να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας. Είναι πάντα έτσι. ”

“ Όταν κερδίζεις, ως προπονητής βρίσκεις πολλές εξηγήσεις, «Αυτό ήταν υπέροχο, αυτό ήταν υπέροχο». Όταν χάνεις, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις αυτά τα πράγματα και μπορεί να είναι προφανή, αλλά δεν είναι να τα δείξεις με το δάχτυλο. Η λύση είναι να είμαστε πάντα ενωμένοι γήπεδο για εμάς. ”

“ Εκεί που βρισκόμαστε, φτάσαμε επειδή ήμασταν εναντίον της μπάλας μια απόλυτη μηχανή, και αυτό πρέπει να είμαστε. Εκείνη τη στιγμή, έχουμε τον ρυθμό, έχουμε το μομέντουμ στο παιχνίδι, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο, δεν αισθάνεται υπέροχα, νιώθουμε πολύ καλύτερα και τότε αυτά τα αγόρια μπορούν πραγματικά να παίξουν ποδόσφαιρο. ”

“ Σήμερα έδειξαν σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση ότι μπορούν να το κάνουν και αυτό ήταν καλό. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αισθανόμαστε υπέροχα γιατί χάσαμε το παιχνίδι και είχαμε σχεδιάσει εντελώς διαφορετικά αυτή τη μέρα. Αλλά εδώ είμαστε και, όπως είπα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Ο Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com