Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εγώ ευθύνομαι για το αποτέλεσμα»

Klopp: «Εγώ ευθύνομαι για το αποτέλεσμα»

Το πολύ κακό παιχνίδι της ομάδας του οδήγησε στην ήττα με το βαρύ 0-3 από την Atalanta, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός αναφορικά με την απόδοση της ομάδας, είπε: 

“ Μπορούμε να κάνουμε τη συντομότερη συνέντευξη Τύπου όλων των εποχών, απλά ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, Θεέ μου. Έτσι ξεκινήσαμε καλά, πολύ καλά, και μετά δεν συνεχίσαμε. Νομίζω ότι και πριν σκοράρουν, αλλά χάσαμε λίγο την συνοχή, σαν να ήμασταν παντού και πουθενά. Η μεσαία γραμμή ήταν έτσι απλωμένη, δεξί χαφ αριστερά πλευρά, αριστερό χαφ, επιθετικός… Δεν το αναγνώριζα, ήταν πραγματικά περίεργο. ”

“ Σε ποδοσφαιρικούς όρους, αυτό είναι τακτική πειθαρχία. Αλλά ούτως ή άλλως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία νομίζω από τον Darwin [Nunez] και μετά άτυχοι με τον Harvey [Elliott]. Μετά έβαλαν το γκολ και μετά συνεχίσαμε να παίζουμε στα χέρια τους, για να είμαι ειλικρινής.”

“ Ένα πραγματικά καλό παράδειγμα [του] πώς θα μπορούσε να φαινόταν είναι το γκολ που πετύχαμε επειδή αυτό είναι το επιθετικό πλάτος, πλάγιο μπακ σε έναν τεράστιο χώρο, φτάνει, έχει όλο τον χρόνο στον κόσμο, πασάρει την μπάλα και ο Μο [ Ο Salah] σκοράρει το γκολ. Τότε ήταν οφσάιντ αλλά αυτό είναι ένα άλλο πράγμα. Θα έπρεπε να είχαμε αυτές τις καταστάσεις πιο συχνά. ”

“ Πέρα από αυτό, δεν παίξαμε, θα έλεγα, πολύ. Μετά ήρθε ο Jota και δεν μπορέσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Χρειάζεται επίσης χρόνο, αλλά μπήκε και απλώς είχε κακή εμπειρία, αλλά ήταν απλά χαρούμενος που θα παίξει, μετά μήνες. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αξίζαμε να χάσουμε και αυτό πρέπει να το νιώσουμε τώρα. Αλλά τα αγόρια έχουν ακριβώς αυτή τη νύχτα για να αισθανθούν άσχημα γι’ αυτό και μετά πρέπει να προετοιμαστούμε ξανά για τον αγώνα με την Crystal Palace, έτσι είναι. ”

“ Με ρωτάτε πιθανώς για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης, αλλά υπάρχει η Crystal Palace ενδιάμεσα. Λοιπόν, συγχαρητήρια στην Atalanta, πραγματικά μπράβο. ”

Αν υπάρχουν λόγοι για την κακή εμφάνιση:

“ Είναι εύκολο – Η Atalanta δημιουργεί προβλήματα σε πολλές ομάδες με τον τρόπο που αμύνεται. Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα καταστάσεις που μας ξεπέρασαν, απλώς κέρδισαν την μπάλα και πήγαν από εκεί, οπότε είναι καλή ιδέα. Χρειάζεσαι μεγάλη τακτική πειθαρχία για να κάνεις αυτό που έκαναν. Παίζουν αυτό το μαρκάρισμα σε όλο το γήπεδο – ο Ederson πιέζει όποιον είναι στην περιοχή. ”

“ Αυτός ήταν ο λόγος που κέρδισαν το παιχνίδι, γιατί σε αυτές τις στιγμές θέλεις απλώς να κερδίσεις την μπάλα. Το ατομικό μαρκάρισμα είναι άβολο όταν δεν είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού σου. Γι’ αυτό το παίζουν ξανά τόσες πολλές ομάδες.

“ Αλλά αν το παίξεις και εμείς είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική διάθεση από ό,τι ήμασταν απόψε, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε τεράστια προβλήματα – αλλά δεν το κάναμε. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος. Αμύνθηκαν εναντίον μας και δεν το προσπαθήσαμε αρκετά για να παίξουμε, οπότε απλώς υποφέραμε από τον τρόπο τους, τον τρόπο που αμύνονταν. Αυτή είναι λίγο πολύ η εξήγηση, αυτό είναι το ένα σημείο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τις αλλαγές στην 11αδα και τις 3 στο ημίχρονο:

“ Έτσι είναι. Χάνεις το παιχνίδι και τότε οι αλλαγές σου είναι αμφισβητήσιμες. Το καταλαβαίνω 100%. Για τους λόγους που τις  έκανα θα έκανα ακριβώς τον ίδιο τρόπο ξανά, αλλά όπως είπα, αν θέλεις να είσαι καλός στην υπόλοιπη σεζόν, τότε πρέπει να κάνεις αλλαγές.”

“ Δεν βγάλαμε τους τρεις «χειρότερους» παίκτες. Αυτό είναι μάλλον το τι πιστεύει ο κόσμος και πώς έδειχναν τα αγόρια στο ημίχρονο. Κανείς δεν θέλει να [ξεκολλήσει]. Ο Curtis επέστρεψε από τραυματισμό, έβλεπες καλές στιγμές και μετά, πάλι, ήταν η πιο σημαντική προπόνηση που είχε τώρα από τότε που επέστρεψε. Έπαιξε 45 λεπτά. Ο Harvey ήταν εντάξει, ο Κωστής δεν είχε πολύ ρυθμό, οπότε σκέφτεσαι «Εντάξει, έλα, δώσε μια ευκαιρία στο παιχνίδι…» αλλά, παρεμπιπτόντως, χάσαμε το δεύτερο ημίχρονο με 2-0 και το πρώτο ημίχρονο 1-0, οπότε δεν ξέρω ποιο ήταν καλύτερο. ”

“ Απλώς έτσι είναι. Είναι απολύτως εντάξει. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα πρώτα από όλα, το ξέρω, αλλά όσο αφορά την απόφαση μάλλον θα έπαιρνα την ίδια. ”

Αν πιστεύει στην πρόκριση:

“ Πιστεύω ότι δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό. Αυτό που μπορώ να πω ήδη [είναι] ότι δεν έχω τη διάθεση να σκεφτώ τώρα ένα παιχνίδι που θα είναι σε μια εβδομάδα όταν έχουμε άλλο ένα ενδιάμεσα. Αυτό που σίγουρα θα [κάνουμε είναι] να προσπαθήσουμε και για αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. ”

“ Προσπαθούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι εκεί και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εκεί, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή να έχουμε μεγάλο στόμα και να λέμε τι θα κάνουμε εκεί. ”

“ Πρέπει να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όταν φτάσουμε, αλλά αυτό ήταν πιθανότατα ένα χαμηλό σημείο για εμάς όσον αφορά την απόδοση απόψε, θα έλεγα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι δυνατό να παίξουμε λίγο καλύτερα – και αν μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα τότε μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα. Αλλά, πρώτα από όλα την Κυριακή. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό τώρα. ”

Klopp και Lijnders κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com