Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Μην ταξιδέψει όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή»

Virgil: «Μην ταξιδέψει όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή»

Πίστη για την ανατροπή κόντρα στην Atalanta παρά την ήττα με 0-3 στο Anfield, από τον αρχηγό, Virgil van Dijk, ο οποίος δήλωσε πως όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση στα ημιτελικά δεν πρέπει να κάνει το ταξίδι στο Bergamo την επόμενη εβδομάδα.

Η Liverpool έχει κάνει πολλές ανατροπές στα κύπελλα Ευρώπης και θα κυνηγήσει ακόμη μια, στην έδρα που είχε επικρατήσει με 0-5 το 2020.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ανέφερε μιλώντας στο TNT Sports:

“ Είναι ημίχρονο, είμαστε 0-3 πίσω. Δεν είναι υπέροχο και είναι μια απογοητευτική βραδιά. Πάρα πολλά ατομικά λάθη και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτό. Αισθανόμαστε άσχημα. Πονάει η ήττα. Δεν έχουμε χάσει εδώ για πολύ καιρό, αλλά τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτούς. ”

“ Μας τιμώρησαν επειδή ήμασταν απρόσκετοι, ειδικά στην κατοχή, αλλά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα ή δύο, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. ”

“ Εάν δεν έχεις πίστη, τότε δεν υπάρχει λόγος να πας στην Ιταλία. Προφανώς, δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας με το σκορ στο 3-0, αλλά όπως είπα, θα επικεντρωθούμε στην Crystal Palace. ”

“ Πρέπει να ανακάμψουμε, αλλά ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Χρειαζόμαστε όλοι να το ενεργοποιηθούν ξανά γρήγορα και μετά θα επικεντρωθούμε στο να βάλουμε τουλάχιστον τέσσερα γκολ εκεί. ”

Ο Virgil van Dijk πιστεύει στην ανατροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com