Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ενδιαφέρον της PSG για Diaz φέρνει αποφάσεις στη Liverpool

Το ενδιαφέρον της PSG για Diaz φέρνει αποφάσεις στη Liverpool

Η Liverpool καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα στην ανανέωση του συμβολαίου του Luis Diaz ή αν θα τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Paris Saint-Germain να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η Telegraph και επιβεβαιωνούν τα μέσα της πατρίδας του επιθετικού, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη έρθει σε επαφές με την πλευρά του και είναι πρόθυμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του στους Reds, σε περίπτωση που βρουν πρόσφορο έδαφος.

Οι πρωτοπόροι της Ligue 1 δεδομένα θα βγουν στην αγορά για την κάλυψη του κενού του Kylian Mbappe και ο πρώην παίκτης της Porto φαίνεται πως ταιριάζει στα «θέλω» τους.

Σταθερό ενδιαφέρον για τον άσο της Liverpool υπάρχει και από την Barcelona, η οποία όμως δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα ο διάδοχος του Xavi.

Οι Reds κοστολογούν τον Luis Diaz περί τα £75 εκατομμύρια και μένει να δούμε αν θα είναι ανοιχτοί σε προτάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι ή αν θα αποφασίσουν να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο Anfield, με μια πιθανή αναπροσαρμογή συμβολαίου, παρότι το τρέχον του δεν ολοκληρώνεται πριν το 2027.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διεθνής Κολομβιανός εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ (Nomi Sports SA) με τον Ruben Amorim, ο οποίος είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Liverpool.

Ο 27χρονος αποτελεί πιθανότατα τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της Liverpool μέσα στο 2024, έχοντας 9 γκολ και 3 ασίστ σε 12 ματς με την Famous Red Shirt σε όλες τις διοργανώσεις, με καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας στην Premier League, αλλά και στο Europa League.

Αποφάσεις για Luis Diaz προσεχώς στη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com