Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικό το κλίμα για τον νέο συντονιστή σκάουτινγκ των Reds Craig McKee

Θετικό το κλίμα για τον νέο συντονιστή σκάουτινγκ των Reds Craig McKee

Το μεταγραφικό επιτελείο της Liverpool διευρύνεται ενόψει ενός καλοκαιριού αλλαγών για τον σύλλογο, με τον νέο αθλητικό διευθυντή Richard Hughes να φέρνει ένα ακόμη νέο πρόσωπο, τον Craig McKee.

Στο πρόσωπο του Hughes, οι Reds ελπίζουν ότι έφεραν μια προσωπικότητα που μπορεί να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν μια περίοδο αβεβαιότητας και να οδηγηθούν σε περισσότερες επιτυχίες.

Ο αθλητικός διευθυντής, ο οποίος θα έρθει επίσημα από την Bournemouth το καλοκαίρι, διαδέχεται τον αποχωρήσαντα Jorg Schmadtke και θα συνεργαστεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο ποδοσφαίρου του Fenway Sports Group, Michael Edwards.

Αν και η προτεραιότητά τους είναι ο διορισμός νέου προπονητή ενόψει της αποχώρησης του Jurgen Klopp, τα σχέδια θα είναι σε εξέλιξη για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Για το σκοπό αυτό, ο Hughes πρόκειται να φέρει δύο συναδέλφους του από την Bournemouth, με την αλλαγή του επικεφαλής σκάουτερ Mark Burchill να έχει ήδη αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ian Dennis του BBC Sport πρόσθεσε τώρα ότι η Liverpool αναμένεται επίσης να διορίσει τον Craig McKee, ο οποίος λειτουργεί ως συντονιστής σκάουτινγκ για τον σύλλογο της νότιας ακτής. Σε μια έκθεση για την Guardian το 2017, ο McKee περιγράφηκε ως «ο παλμός της επιχείρησης» που έθεσε σε εφαρμογή ο Hughes στο Bournemouth.

Προηγουμένως κατείχε ρόλους στο σκωτσέζικο ράγκμπι και στο ράγκμπι του Εδιμβούργου, προτού μεταπηδήσει στο ποδόσφαιρο με τη Hibernian και τη Southampton, προτού ενταχθεί στην Bournemouth.

Το πώς οι νέοι αυτοί διορισμοί θα επηρεάσουν την τρέχουσα δομή της Liverpool είναι ασαφές, δεδομένου ότι ο σύλλογος έχει ήδη έναν επικεφαλής σκάουτερ, τον Barry Hunter και έναν συντονιστή σκάουτερ, τον Kyle Wallbanks.

Η προσδοκία είναι ότι αυτό θα αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης επέκτασης που θα περιλαμβάνει την ήδη υπάρχουσα ρύθμιση, με τον David Fallows να έχει επίσης αναλάβει τη θέση του επικεφαλής προσλήψεων.

Ένα εκτεταμένο δίκτυο σκάουτερ και αναλυτών εργάζεται για τον εντοπισμό των κατάλληλων στόχων που θα ενισχύσουν την ομάδα της Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς και την ακαδημία, η οποία απαιτεί ηγεσία.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool, η FSG, σχεδιάζουν επίσης να αποκτήσουν άλλη μία ομάδα στο εγγύς μέλλον, με αυτό να αποτελεί σημαντικό μέρος του νέου ρόλου του Edwards. Ο τεχνικός διευθυντής της Benfica Pedro Marques, αναζητήθηκε για συμμετοχή στην επόμενη ομάδα της FSG, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει ανασχηματισμός και στα παρασκήνια της Liverpool.

Θετικό το κλίμα για τον νέο συντονιστή σκάουτινγκ των Reds Craig McKee
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com