Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ντεμπούτο με την Liverpool U18 για τον γιο του Djibril Cisse, Prince Kobe

Ντεμπούτο με την Liverpool U18 για τον γιο του Djibril Cisse, Prince Kobe

Ο γιος ενός άλλου πρώην παίκτη ανεβαίνει στις τάξεις της ακαδημίας της Liverpool, με τον Prince Kobe Cisse, γιο του Djibril, να κάνει το ντεμπούτο του για τους κάτω των 18 ετών κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος.

Οι Reds έχουν ταλέντα δεύτερης γενιάς στον σύλλογο, με άτομα όπως ο Jayden Danns γιος του Neil, και ο Lewis Koumas γιος του Jason, να παίρνουν και οι δύο πρόσφατα την πρώτη τους γεύση από το ποδόσφαιρο της 1ης ομάδας.

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για νυν και πρώην παίκτες να έχουν τα παιδιά τους στις τάξεις των ακαδημιών και αυτό περιλαμβάνει τον πρώην Red Djibril Cisse, ο οποίος πρωταγωνιστούσε από μόνος του για τους Legends το Σάββατο.

Αλλά το προηγούμενο βράδυ, ο γιος του Prince, έκανε το ντεμπούτο του για την U18 της Liverpool σε ένα φιλικό εναντίον της ISI Academy, έναν αγώνα που οι νεαροί Reds κέρδισαν με 3-1. Μόλις στα 15 του, ο Prince έπαιζε πολύ πάνω από το επίπεδο ηλικίας του και θα είναι ένας άλλος που πρέπει να παρακολουθούμε ως ανερχόμενος επιθετικός σε επίπεδο ακαδημίας.

Με πολλούς παίκτες να συμμετέχουν σε διεθνές επίπεδο νέων αυτόν τον μήνα, η πόρτα της ευκαιρίας άνοιξε για τον νεαρό Cisse, ο οποίος στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε επίπεδο U16 για την Ουαλία. Θα γίνει 16 το καλοκαίρι και συμμετείχε ξανά στην ακαδημία το Σαββατοκύριακο, παίζοντας σε μια φιλική νίκη με 2-1 επί της Rangers, πιθανώς πίσω με την U16s.

Ο Djirbril Cisse έχει τρεις γιους και όλοι ακολούθησαν τα βήματά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν και ο Prince είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή στη Liverpool.

Όλοι παρακολούθησαν καθώς ο 42χρονος Djirbril σκόραρε στο Anfield για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά ως μέρος της ομάδας των Liverpool Legends που κέρδισαν με 4-2 επί του Ajax το Σάββατο. Ο Cisse πέρασε τρία χρόνια στο Anfield, κάνοντας 79 εμφανίσεις σε δύο σεζόν, με 24 γκολ και πέντε ασίστ, προτού συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδες όπως η OM Marseille ο Παναθηναϊκός και η QPR.

Ντεμπούτο με την Liverpool U18 για τον γιο του Djibril Cisse, Prince Kobe
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com