Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Salah»

Torres: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Salah»

Ο Fernando Torres έπλεξε το εγκώμιο του Mo Salah με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Chelsea το 2014, πριν ο Αιγύπτιος άσος αγωνιστεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Torres ανέφερε μιλώντας για τον Mo:

“ Ήμασταν συμπαίκτες στην Chelsea και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είμαι σε επαφή μαζί του πολλές φορές και είμαι πολύ χαρούμενος που σπάει όλα μου τα ρεκόρ! ”

“ Θυμάμαι όταν ήρθε στην Αγγλία και ήταν πολύ μικρός και δεν είχε τα λεπτά που του άξιζε. Έπρεπε να μετακομίσει στην Ιταλία και να αποδείξει τον εαυτό του και να βρει έναν ειδικό σύλλογο για έναν ιδιαίτερο παίκτη. ”

“ Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτού που έκανε μόνος του. Για μένα, [είναι] κορυφαίος παίκτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία 10 χρόνια. Πάντα το λέω αυτό, [είναι] ο αγαπημένος μου παίκτης [και] τον βάζω ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια. ” Ανέφερε ο Torres.

“ Μπορείτε να δείτε τι κατάφερε να κερδίσει η Liverpool και ξέρετε ότι ο σύλλογος παλεύει για τα πάντα και είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτόν γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν να έρθει στην Αγγλία και ο χρόνος απέδειξε ότι ήταν ένας ξεχωριστός παίκτης και χρειαζόταν απλώς έναν ειδικό σύλλογο όπως η Liverpool για να τον εμπιστευτεί και έδειξε τι μπορεί να κάνει. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για να συνεχίσει να παίζει στη Liverpool [το 2022]. Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Liverpool, είμαι σίγουρος. Είναι ήδη αλλά έχει ακόμα πολλά πράγματα να κάνει. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει κόντρα στη West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com