Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota και Trent στοχεύουν να είναι έτοιμοι για το Old Trafford

Jota και Trent στοχεύουν να είναι έτοιμοι για το Old Trafford

Πολύ καλός τον Ιανουάριο ο Diogo Jota.

Η Premier League ετοιμάζεται για την επανέναρξη της, έπειτα από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και η Liverpool αναμένεται μέσα στους επόμενους αγώνες να έχει σημαντικές επιστροφές, με τους Diogo Jota και Trent Alexander-Arnold να είναι δύο από αυτές.

Τόσο ο Άγγλος αμυντικός, όσο και ο Πορτογάλος παρέμειναν στο Merseyside κατά τη διάρκεια της διακοπής, δούλεψαν στο AXA Training Centre και ανέβασαν ρυθμούς, ώστε πλέον να μπορούν να στοχεύουν στο να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα του Old Trafford με τη Manchester United στις 7 Απριλίου.

Ο Trent θα προσπαθήσει να είναι σε θέση να επιστρέψει 4 ημέρες νωρίτερα στον εντός έδρας αγώνα με τη Sheffield United, όμως το παιχνίδι του Manchester δείχνει να είναι ένας πιο ρεαλιστικός στόχος.

Ο Jota απουσιάζει από τα μέσα Φεβρουαρίου και το διπλό στην έδρα της Brentford, ενώ ο Alexander-Arnold έχει να αγωνιστεί από τις 10 του περασμένου μήνα και τη νίκη επί της Burnley.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας, ο Darwin Nunez φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής με τη Brighton, στο οποίο έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Curtis Jones, ενώ μέσα στον Απρίλιο ο Jürgen Klopp θα πρέπει να περιμένει και την επιστροφή του Alisson Becker.

Ο Diogo Jota έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com