Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δράση των διεθνών Reds την Τρίτη

Η δράση των διεθνών Reds την Τρίτη

Δεκαέξι ποδοσφαιριστές της Liverpool αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες την Τρίτη και τα ξημερώματα της Τετάρτης με τους Conor Bradley, Alexis Mac Allister και Dom Szoboszlai να βρίσκουν δίχτυα και να χαρίζουν φιλικές νίκες στις χώρες τους.

Αρχικά, ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά στον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο EURO, με την εθνική ομάδα να μην παίρνει την πρόκριση, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Conor Bradley και Andy Robertson ξεκίνησαν βασικοί στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των χωρών τους, με τον πρώτο να σκοράρει στο πρώτο μέρος και τον δεύτερο να τραυματίζεται λίγα λεπτά αργότερα και να μη συνεχίζει.

Ο Dominik Szoboszlai σκόραρε επίσης, καθώς ήταν αρχηγός της Ουγγαρίας σε μια φιλική νίκη με 2-0 εναντίον του Κοσόβου. Ο μέσος των Reds άνοιξε το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας στη Βουδαπέστη.

Ο Luis Diaz κατέγραψε μια ασίστ πριν αντικατασταθεί στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς η Κολομβία κέρδισε τη Ρουμανία με 3-2 στη Μαδρίτη, ενώ η Γαλλία και του Konate – που έπαιξε και τα 90 λεπτά – νίκησε τη Χιλή με το ίδιο σκορ στη Μασσαλία.

Στο Wembley, ο Joe Gomez αντικατέστησε τον τραυματία John Stones μετά από τα 10 λεπτά στη φιλική ισοπαλία με 2-2 της Αγγλίας με το Βέλγιο και στη Φρανκφούρτη, ο Virgil van Dijk – που ξεκίνησε και τελείωσε τον αγώνα – και ο Cody Gakpo, που έγινε αλλαγή, αγωνίστηκαν για την Ολλανδία στην με 2-1 από τη Γερμανία.

Ο Harvey Elliott συνέχισε την καλή του φόρμα για την Αγγλία U21, μοιράζοντας δύο ασίστ στη νίκη με 7-0 επί του Λουξεμβούργου. Τόσο ο Elliott όσο και ο Jarell Quansah ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Luke Chambers και π Kaide Gordon συμμετείχαν καθώς η Αγγλική Elite Squad (U20s) κέρδισε την Τσεχία με 3-1 και τέλος, οι Lewis Koumas και Terence Miles ξεκίνησαν καθώς οι U21s της Ουαλίας έχασαν 2-0 από το Μαρόκο U23s σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Conor Bradley πανηγυρίζει το γκολ του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com