Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Doku: «Δεν ήταν πέναλτι, αλλά πολλοί διαιτητές θα το έδιναν!»

Doku: «Δεν ήταν πέναλτι, αλλά πολλοί διαιτητές θα το έδιναν!»

Ο Jeremy Doku αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη τελευταία φάση του πρόσφατου ντέρμπι μεταξύ Liverpool και Manchester City, με πρωταγωνιστές τον Alexis Mac Allister και τον ίδιο.

Η Liverpool έχει παράπονα για το γεγονός ότι δεν της δόθηκε πέναλτι παρότι οι τάπες του παπουτσιού του Doku ήρθαν σε επαφή με το σώμα του Mac Allister, με τον ίδιο τον Jurgen Klopp να δηλώνει ότι «όποιος πιστεύει ότι δεν ήταν πέναλτι, ίσως δεν είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου».

Ο winger των Cityzens όμως δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη, αν κρίνουμε από τα όσα δήλωσε ενόψει του σημερινού φιλικού μεταξύ των εθνικών ομάδων Αγγλίας και Βελγίου:

«Φυσικά και συμφωνώ», απάντησε, όταν του ζητήθηκε να κρίνει την απόφαση του VAR σε εκείνο το παιχνίδι:

«Είχε ένα ρίσκο το μαρκάρισμα που έκανα. Θα μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει διαφορετικά τη φάση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν ήταν πέναλτι, γνωρίζω όμως ότι ίσως κάποιοι άλλοι διαιτητές θα το έδιναν. Όμως είμαι χαρούμενος που δε δόθηκε, γιατί θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση!

Για το αν εκείνη την ώρα ανησυχούσε ότι θα δοθεί πέναλτι:

«Για μία στιγμή ναι, όταν κοιτούσαν τη φάση στο VAR και έλεγχαν αν υπάρχει πέναλτι. Για μένα δεν ήταν πέναλτι, καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιοι είναι θυμωμένοι και γιατί οι οπαδοί της Liverpool θεωρούν ότι ήταν πέναλτι.»

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την απάντηση του Doku, από το 1.20 μέχρι το 2.42.

https://www.facebook.com/HaytersTV/videos/403732945610502/

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com