Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Θέλουμε την Premier League & το Europa League»

Mac Allister: «Θέλουμε την Premier League & το Europa League»

Ο Alexis Mac Allister μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, στο πλαίσιο της σειράς: «A Day with…», αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, που φυσικά δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της Premier League και του Uefa Europa League.

Οι Reds ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος, μαζί με την Arsenal και θα αντιμετωπίσουν την Atalanta στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Αργεντινός ανέφερε μεταξύ άλλων:

“ Ίσως φέτος μπορούμε να σκεφτούμε την Premier League, το Europa League. ”

“ Νομίζω ότι όταν θέλεις κάτι, πρέπει να δουλέψεις για αυτό – και αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή σε αυτό. Νομίζω ότι αυτή είναι μια ομάδα νικητών. Ήρθα σε έναν σύλλογο που θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και να συνεχίσει να ανταγωνίζεται. Το πιο σημαντικό θέμα, νομίζω, είναι ότι είναι και καλοί άνθρωποι. ”

“ Νομίζω ότι αυτή η ομάδα θέλει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα προς βήμα. Αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πάρουμε τρόπαια. Αν με ρωτάτε, φυσικά η ιδέα είναι να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά για αυτό, εμείς πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται και να συνεχίσει να βελτιώνεται. ”

“ Θέλουμε να κερδίσουμε; Ναι, τα πάντα. Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε [σε] καθημερινή βάση, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και μετά στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. ”

Ο Alexis Mac Allister στοχεύει στο treble.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com