Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Το Anfield είναι πάντα φανταστικό»

Gerrard: «Το Anfield είναι πάντα φανταστικό»

Το χορτάρι του Anfield πάτησε ξανά χθες ο Stevan Gerrard, βοηθώντας μάλιστα τους Legends της ομάδας να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και να επικρατήσουν με 4-2 των Ajax Legends, υπό το βλέμμα του Sven-Goran Eriksson στον πάγκο.

Ο Stevie G για την επιστροφή του στο Anfield ανέφερε:

“ Είναι πάντα φανταστικό. Όταν αυτός ο κόσμος ξεκινά, ειδικά στα βραδινά παιχνίδια, είναι ένα ισχυρό πλήθος. Προφανώς χτίζουν τη χωρητικότητα ακόμα, ήταν 59.000 σήμερα. Και νομίζω ότι μας βοήθησαν να γυρίσουμε το παιχνίδι. 2-0 στο ημίχρονο, αλλά νιώσαμε ότι ήταν ενάντια στη ροή του αγώνα. Έπρεπε να πετύχουμε το επόμενο γκολ και νομίζω ότι τα παιδιά ήταν καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Όλα είναι για καλό σκοπό, πρέπει να θυμόμαστε γιατί είμαστε εδώ – είμαστε εδώ για καλό σκοπό. Θα συγκεντρωθούν πολλά χρήματα σήμερα που θα διατεθούν για φανταστικούς σκοπούς. Η παρουσία του Sven εδώ σήμερα ήταν πολύ ξεχωριστή. Μόλις έμαθα ότι θα ήταν ο προπονητής σήμερα, ανυπομονούσα να έρθω και να παίξω για αυτόν άλλη μια φορά. ”

Για την ανατροπή στο β’ ημίχρονο:

“ Αυτός [ο Sven] άλλαξε πολλά πράγματα στο ημίχρονο, νομίζω ότι ήξερε ότι δεν είχαμε πλάτος στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε πολλές αλλαγές στο ημίχρονο, μας έδωσε μεγαλύτερο πλάτος, ζητώντας μας να το ανοίξουμε το γήπεδο περισσότερο. Το έχει ακόμα! Έχει ακόμα τη μαγεία στο ημίχρονο, έκανε τη διαφορά. ”

Για τη συμμετοχή του στον αγώνα:

“ Υπάρχουν τρία πράγματα. Θέλεις να έρθεις να παίξεις ξανά με τους φίλους σου. Προφανώς θέλεις να έρθεις για τον σκοπό, να βοηθήσεις να μαζέψουμε τόσα χρήματα. Αλλά η ευκαιρία να παίξω ξανά μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, αυτό είναι το καλύτερο. Ήμουν στην πτήση, ήμουν σαν ένα μεγάλο παιδί που ερχόταν. 6.5 ώρες πτήσης, ανυπομονούσα να φτάσω εδώ. Αυτό είναι το θέμα. ” Είπε ο Gerrard.

Αν εκτιμά περισσότερο αυτούς τους αγώνες όσο μεγαλώνει:

“ Ναι, γιατί ξέρω ότι θα παίξω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο άλλες δύο φορές ίσως. Αυτό είναι αν μείνω μακριά από τους υδατάνθρακες και μακριά από τις μπύρες! Απλώς κοίταζα γύρω μου στο τέλος και σκεφτόμουν: «Αυτό θα [συμβαίνει] όλο και λιγότερο, οπότε απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή.» Ήταν υπέροχα. ”

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com