Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δράση των διεθνών Reds την Παρασκευή

Η δράση των διεθνών Reds την Παρασκευή

Ημέρα γεμάτη με εθνικές ομάδες ήταν η Παρασκευή, με τους ποδοσφαιριστές της Liverpool να ξεχωρίζουν για ακόμη μια φορά με τις εμφανίσεις τους.

Ο Harvey Elliott σκόραρε δύο φορές με την U21 της Αγγλίας στη νίκη με 5-1 επί του Αζερμπαϊτζάν, με τον Tyler Morton να μοιράζει την ασίστ για το πρώτο τέρμα.

Ο Jarell Quansah έμεινε στον πάγκο, ενώ με την U20 πήραν χρόνο συμμετοχής οι Kaide Gordon, Bobby Clark και Luke Chambers, καθώς και οι Amara Nallo, Jayden Danns και Trey Nyoni με την U18 των Τριών Λιονταριών.

Ο Lewis Koumas, λίγες μέρες μετά το παρθενικό γκολ του με τη Liverpool, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την U21 της Ουαλίας και το γκολ του έδωσε τη νίκη στη χώρα του με σκορ 2-1 επί της Λιθουανίας.

Ο Dominik Szoboszlai με δικό του πέναλτι στις αρχές του δευτέρου μέρους έκρινε τον φιλικό αγώνα της Ουγγαρίας εναντίον της Τουρκίας.

Οι Virgil van Dijk, Cody Gakpo και Andy Robertson αγωνίστηκαν όλοι βασικοί στη φιλική νίκη των Ολλανδών επί της Σκωτίας, με τον επιθετικό των Reds να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και να μοιράζει δύο ασίστ, έχοντας καλή απόδοση.

Εξαιρετική ασίστ έδωσε και ο Luis Diaz, ο οποίος επίσης πήρε φανέλα βασικού, για να σκοράρει ο Munoz και να επικρατήσει με 0-1 η Κολομβία της Ισπανίας στο London Stadium.

Ο Alexis Mac Allister πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό στη νίκη της Αργεντινής με 3-0 επί του Ελ Σαλβαδόρ.

Τέλος, ο Conor Bradley είχε καλή απόδοση στην εκτός έδρας ισοπαλία της Βόρειας Ιρλανδίας με τη Ρουμανία με σκορ 1-1.

Ο Harvey Elliott σκόραρε ξανά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com