Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε αγωνίζονται οι Reds με τις εθνικές τους ομάδες

Πότε αγωνίζονται οι Reds με τις εθνικές τους ομάδες

Σε εβδομάδα εθνικών ομάδων βρισκόμαστε, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της Liverpool να είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους σε σημαντικούς αγώνες, όπως εκείνος της Ελλάδος, αλλά και σε φιλικά παιχνίδια.

Ο Joe Gomez επέστρεψε στην εθνική Αγγλίας για ένα ζευγάρι φιλικών στο Wembley, με τα Τρία Λιοντάρια να φιλοξενούν τη Βραζιλία στις 23 Μαρτίου και το Βέλγιο τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Κώστας Τσιμίκας με την Ελλάδα στοχεύει να προκριθεί στο Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια το Καζακστάν στους ημιτελικούς των play-off στις 21 Μαρτίου και με νίκη θα κλείσει ραντεβού για τον τελικό εναντίον της Γεωργίας ή του Λουξεμβούργου στις 26 Μαρτίου για ένα εισιτήριο για το Euro.

Οι συμπαίκτες των Reds πρόκειται να αναμετρηθούν όταν η Ολλανδία. συμπεριλαμβανομένων των Cody Gakpo και Virgil van Dijk, θα φιλοξενήσει τη Σκωτία του Andy Robertson στις 22 Μαρτίου στο Άμστερνταμ.

Στη συνέχεια, οι Ολλανδοί θα ταξιδέψουν στη Γερμανία στις 26 Μαρτίου, ενώ την ίδια ημερομηνία η Σκωτία θα φιλοξενήσει τη Βόρεια Ιρλανδία του Conor Bradley στη Γλασκώβη. Ο Bradley και το έθνος του θα έχουν επισκεφθεί προηγουμένως τη Ρουμανία στις 22 Μαρτίου.

Ο Dominik Szoboszlai θα είναι ο αρχηγός της Ουγγαρίας στα εντός έδρας φιλικά εναντίον της Τουρκίας (22 Μαρτίου) και του Κοσόβου (26 Μαρτίου), ενώ ο Caoimhin Kelleher είναι με την Ιρλανδίας για τους αγώνες του Δουβλίνου με το Βέλγιο (23 Μαρτίου) και την Ελβετία (26 Μαρτίου).

Ο Ibrahima Konate βρίσκεται στην αποστολή της Γαλλίας για εντός έδρας αγώνες με τη Γερμανία στις 23 Μαρτίου και τη Χιλή τρεις ημέρες αργότερα.

Δύο προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 με την Ιαπωνία θα δώσει ο Wataru Endo, ο καθένας εναντίον της Βόρειας Κορέας – εντός έδρας στις 21 Μαρτίου και εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου.

Ο Luis Diaz είναι με την Κολομβία καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ισπανία στο Λονδίνο στις 22 Μαρτίου και στη συνέχεια θα συναντήσουν τη Ρουμανία στη Μαδρίτη στις 26 Μαρτίου.

Ο Alexis Mac Allister θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με την Αργεντινή για ένα ζευγάρι παιχνιδιών. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν το Ελ Σαλβαδόρ στις 22 Μαρτίου και την Κόστα Ρίκα τέσσερις ημέρες αργότερα.

Ο Harvey Elliott και ο Jarell Quansah θα είναι μαζί με την Αγγλία U21 για δύο προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Ταξιδεύουν στο Αζερμπαϊτζάν στις 22 Μαρτίου και φιλοξενούν το Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου.

Ο Bobby Clark και η Kaide Gordon είναι στην Elite Squad (U20s) για αγώνες στην Πολωνία (22 Μαρτίου) και στην Τσεχία (26 Μαρτίου). Οι Jayden Danns, Amara Nallo και Trey Nyoni θα είναι μαζί με την U18s που θα αγωνιστεί στο U18 Pinatar Super Cup.

Τέλος, ο Lewis Koumas κλήθηκε από την Ουαλία U21 για ένα προκριματικό ματς εναντίον της Λιθουανίας (22 Μαρτίου) και φιλικό με το Μαρόκο στην Τουρκία (26 Μαρτίου).

Ο Luis Diaz πανηγυρίζει εναντίον της Βραζιλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com