Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ ακριβός αρχικά για τον Jorg Schmadtke ο Dominik Szoboszlai

Πολύ ακριβός αρχικά για τον Jorg Schmadtke ο Dominik Szoboszlai

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Liverpool Jorg Schmadtke, είναι ευτυχής που αποδείχθηκε ότι έκανε λάθος, αφού αρχικά είχε θεωρήσει «πολύ ακριβή» τη συμφωνία για τον Dominik Szoboszlai.

Οι Κόκκινοι απέκτησαν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Ευρώπης από τη Leipzig, έναντι αμοιβής της τάξης των 60 εκατομμυρίων λιρών, με τη Liverpool να πληρώΝει πλήρως τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Ο Szoboszlai αποδείχθηκε αμέσως επιτυχημένος στο Anfield και παρόλο που ο τραυματισμός έχει διαταράξει τη σεζόν του τελευταία, οι Reds απέκτησαν έναν 23χρονο με απίστευτα υψηλό ταβάνι.

Μια εναλλακτική λύση για τον Mason Mount, η Liverpool πέτυχε μια αρκετά καλή συμφωνία, αλλά ο πλέον αποχωρήσας Schmadtke αρχικά θεώρησε ότι ο αρχηγός της Ουγγαρίας ήταν υπερτιμημένος – αν και αυτή η σκέψη άλλαξε γρήγορα.

«Στη Liverpool υπάρχει κάποιος που κόστιζε 70 εκατομμύρια ευρώ, ο Dominik Szoboszlai, τον οποίο φέραμε από τη Leipzig», δήλωσε ο Schmadtke στη γερμανική Die Zeit. «Τότε είπα: «Είναι πολύ ακριβός». Από τη σημερινή οπτική γωνία, αυτό ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση εκ μέρους μου. Το αγόρι έγινε ένας σημαντικός παίκτης της Liverpool από την πρώτη μέρα. Είχε καλύτερη απόδοση από ό,τι θα περίμενα».

Πράγματι, μεγάλη «λανθασμένη εκτίμηση»!

Στη μέχρι στιγμής πρώτη του σεζόν, ο Szoboszlai έχει 33 συμμετοχές, έχει συνεισφέρει επτά γκολ, έχει δημιουργήσει άλλα τέσσερα, και παρά το γεγονός ότι πρόσφατα έχασε 10 παιχνίδια σε ένα σερί 12 αγώνων, έχει παίξει τα όγδοα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον Κόκκινο (2.220).

Ο αρχηγός της Ουγγαρίας προσφέρει κατά καιρούς, μια υποτιμημένη παρουσία στη μεσαία γραμμή, αλλά τα φρέσκα και ενεργητικά πόδια που έχει προσθέσει στην ομάδα έχουν βοηθήσει στη μεταμόρφωση της μεσαίας γραμμής της Liverpool.

Αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον παίκτη και τον άνθρωπο, ο Szoboszlai έχει ξεκινήσει λαμπρά τη ζωή του στο Anfield και θα έχει μεγάλο ρόλο να παίξει στην προσπάθεια των Κόκκινων να διεκδικήσουν τους τίτλους της Premier League και του Europa League.

Όσον αφορά στο σήμερα πού βρίσκεται ο Schmadtke, ο οποίος άφησε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αυτή τη στιγμή είναι άνεργος, αλλά προσελκύει το ενδιαφέρον της Hamburger SV της 2.Bundesliga.

Πολύ ακριβός αρχικά για τον Jorg Schmadtke ο Dominik Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com