Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκρίνια για Gakpo και χαμένες αντεπιθέσεις από τους οπαδούς των Reds

Γκρίνια για Gakpo και χαμένες αντεπιθέσεις από τους οπαδούς των Reds

Στον Cody Gakpo και στην αδυναμία της Liverpool να ολοκληρώσει αποτελεσματικά τις αρκετές αντεπιθέσεις που βρήκε στο Old Trafford στάθηκαν πολλοί οπαδοί της.

Οι παίκτες του Klopp βρέθηκαν αρκετές φορές με υπεραριθμία στο μισό της Manchester United στο δεύτερο ημίχρονo, μην καταφέρνοντας σε καμία περίπτωση να αποκτήσουν το μαξιλαράκι ασφαλείας των δύο γκολ, με αποκορύφωμα το 5 vs 2 του 79ου λεπτού.

Όσο για τον Oλλανδό, τα σχόλια επικεντρώθηκαν κατά βάση στις αργές κινήσεις του (ένας από αυτούς που τις σχολίασε ήταν ο Jamie Carragher) και στη γενικότερη ισχνή συνεισφορά του στο χθεσινό παιχνίδι.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα tweets:

  • «Ακόμα σκέφτομαι εκείνο το 5 vs 2.»
  • «Eίχαμε μία φάση 2 vs 1 και μία 5 vs 2 για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό συνοψίζει το παιχνίδι για μένα. Μόνο τους εαυτούς μας πρέπει να κατηγορήσουμε. Ήμασταν πολύ σπάταλοι!»
  • «Είχαμε μία αντεπίθεση 5 vs 2, o Nunez χάρισε τη μπάλα πριν την ισοφάριση, είχαμε κάποιες καλές επιθέσεις και υπεραριθμίες. Μόνο οι παίκτες φταίνε για αυτό το αποτέλεσμα.»
  • «Ο Gakpo ήταν χάλια. Ο Bradley ήταν κακός. Χαμένες ευκαιρίες 5 vs 2, δε νομίζω να έχουμε κερδίσει ‘μεγάλο’ παιχνίδι φέτος. Απαίσιο να δεχόμαστε 4 γκολ από τη χειρότερη United της ζωής μας. Εμείς φταίμε.»

Σχετικά με τον Cody:

  • «Κάθε επιθετικός, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα (ιδανικά πολλά) από τα παρακάτω: Να κρατάει τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο, να κάνει τρεξίματα στην πλάτη του αντιπάλου, να πλησιάζει τους συμπαίκτες του για να μπορεί να συνδυάζεται μαζί τους. Εδώ και μήνες ο Gakpo δεν ενδιαφέρεται να κάνει τίποτα από αυτά. Δεν έχω ιδέα γιατί. Βάλε τον Danns!»
  • «O Gakpo υποτίθεται μπήκε για να ‘σκοτώσει’ το παιχνίδι. Ε, λοιπόν, το σκότωσε!»
  • Ήμασταν μπροστά με 2-1 και είχαμε εφησυχάσει, μετά κάναμε το 3-2 και ο Gakpo αποφασίζει να περπατάει στο κέντρο και να μην προσπαθεί καθόλου. Σκ..»
  • «Carragher: ‘Ο Gakpo παίζει λες και το παιχνίδι είναι σε αργή κίνηση!'»
Δεν ήταν η μέρα του Cody Gakpo στο Old Trafford.
Δεν ήταν η μέρα του Cody Gakpo στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com