Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα από τις εθνικές»

Klopp: «Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα από τις εθνικές»

Για τη διακοπή των εθνικών ομάδων που έφτασε μίλησε ο Jürgen Klopp μετά τον αποκλεισμό των Reds από το FA Cup, τονίζοντας πως ελπίζει να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών για τους παίκτες του, καθώς και να μην υπερφορτωθούν με περαιτέρω 90λεπτα.

Ο Γερμανός ερωτηθείς για το αν η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο, απάντησε:

“ Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πότε θα παίξουν τα πρώτα παιχνίδια. Νομίζω μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή, κάτι τέτοιο, οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να είναι μια χαρά. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν φιλικά, ο Wataru νομίζω ότι έχει προκριματικά. Μπορώ να πάρω αυτήν την απόφαση για τους προπονητές; Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μιλούν την ίδια γλώσσα και δεν έχω καμία επαφή. Τους θέλουν και αυτοί στην καλύτερη δυνατή φόρμα το καλοκαίρι, οπότε οι περισσότεροι παίζουν είτε Copa America είτε Euro. ”

“ Οπότε, ελπίζω να μην χρειαστεί να παίξουν τώρα δύο παιχνίδια [των] 90 λεπτών και τέτοια πράγματα, θα ήταν χρήσιμο, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή; Αν παίζαμε και το επόμενο παιχνίδι θα ήταν την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα ήμουν καλά και με αυτό. Δεν είναι ποτέ ωραίο όταν δεν είναι εδώ οι παίκτες, μου αρέσει πολύ όταν είναι εδώ και μπορούμε πραγματικά να δώσουμε στους παίκτες μια μέρα άδεια. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά έτσι, είναι η τελευταία φορά έτσι. Ας ελπίσουμε απλώς να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση και μετά πάμε. ”

Οι Reds δεν τα κατάφεραν στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com