Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Salah και τραυματίες

Ο Klopp για United, Salah και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Manchester United για το FA Cup.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για την κλήρωση με την Atalanta:

“ Είναι δύσκολη η Atalanta, έχουμε παίξει εκεί. Όχι τόσο πρόσφατα και δεν είναι ότι τους έχω δει άλλες 500 φορές από τότε, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ο ίδιος με προπονητής με παρόμοια δομή, καλά οργανωμένη, και είναι άβολο να παίξεις εναντίον τους. Δεν περίμενα εύκολο αντίπαλο, αλλά πραγματικά ανυπομονούσα. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι πολύ συνεπείς. ”

Για την επιστροφή του Joe Gomez στην εθνική:

“ Δεν νομίζω ότι είχα μεγάλη επιρροή, αλλά ο Joey το αξίζει. Απολύτως. Υπήρξε εξαιρετικός. Σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή χωρίς αυτόν. Είδα στο πρόσωπό του ότι ήταν επίσης πολύ χαρούμενος. Καλά νέα. Ας παίξει τώρα το παιχνίδι, ελπίζω να επιστρέψει υγιής και να παίξει το υπόλοιπο της σεζόν. ”

Για τη χθεσινή νίκη:

“ Προηγηθήκαμε 4-0 και αυτή ήταν η στιγμή που μπορείς να κάνεις μια ή δύο αλλαγές. Δεν νομίζω ότι ο Robertson παίζει σέντερ μπακ, αλλά τα πήγε πολύ καλά. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είσαι 4-1 στο ημίχρονο και 9-2 στο συνολικό σκορ. Ακόμη και ο μεγαλύτερος απαισιόδοξος δεν θα πίστευε ότι θα χάναμε. Δεν είχαμε λόγο να μη σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές. ”

“ Ο Mo είναι σίγουρα έτοιμος [για την Κυριακή]. Ο Konate δεν έχει προπονηθεί σήμερα, θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να προπονηθεί αύριο. Είναι μια μάχη με τον χρόνο που πιθανότατα θα χάσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Bobby Clark έχει κάποιο πρήξιμο, ο Gravenberh προπονήθηκε σήμερα. είναι έτοιμος Οι άλλοι θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Μπορούμε να έχουμε 9.000 κόσμο στη Manchester United. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε. Και πάλι έχουμε μια κατάσταση όπου παίξαμε την Πέμπτη και το αντιμετωπίσαμε. Η United είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστεί. Ο Ten Hag ξέρει πώς να παίζει, οπότε θα παρατάξει μερικές καλές επιλογές, αλλά πρέπει να το κάνουμε ούτως ή άλλως. Όσο είναι δυνατόν, απολαμβάνω [αυτά τα παιχνίδια]. ”

“ Δεν ξέρω πολλά για τη σεζόν τους (γιατί είναι προβληματική), αλλά είδα μερικά καλά παιχνίδια, πολλά προβλήματα ποιότητας και τραυματισμών. Ίσως ο Hjolund να είναι ξανά διαθέσιμος; Ο Wan-Bissaka είναι κοντά. Αυτό προφανώς κάνει τη διαφορά, θα το δούμε την Κυριακή, ήταν πάντα ένα δύσκολο έδρα για να πας, σημαίνει τα πάντα και για τις δύο ομάδες φιλάθλων, το ξέρουμε αυτό. ”

“ Προσπαθούμε να το δείξουμε στο γήπεδο με το ρυθμό δουλειάς, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι θα βγάλει αυτό. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, μόνο ευκαιρίες, θα το δοκιμάσουμε. ”

“ Δεν ξέρω αν θα παίξουμε το ίδιο παιχνίδι [με την ισοπαλία του Δεκεμβρίου]. Πραγματικά φτάσαμε στο επόμενο επίπεδο στη σεζόν [μετά από αυτό]. Πριν από αυτό ήταν δύσκολο να μας κρίνουμε, είχαμε πολλά να ξεπεράσουμε, κόκκινες κάρτες, το 1-0 με την Tottenham και μετά εκείνο το παιχνίδι [United] είδα ότι ήμασταν πραγματικά εμείς στην επόμενη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα δεν το έδειξε. ”

“ Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι για αυτούς, αλλά πολλές πτυχές στο παιχνίδι μας ήταν καλές (στο 0-0) και προσπαθούμε να τις φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα διαφορετικά. ”

Για την επιστροφή των τραυματιών:

“ Ο Curtis [έχει μια ευκαιρία να επιστρέψει μετά τη διακοπή] και ο Diogo και ο Trent την επόμενη εβδομάδα μετά το ματς με τη Brighton, νομίζω πως θα έχουν μια ευκαιρία να προπονηθούν. ”

“ Ο Bajcetic νιώθει κάτι αλλά δεν είναι τραυματισμός, είναι ένταση. Δεν θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν είναι πραγματικά έτοιμος. Το σώμα του δεν ήταν πραγματικά έτοιμο για την ένταση. Είναι σε πολύ καλύτερη θέση τώρα, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Θα κάνει ένα της ομαδικής προπόνησης μετά τη διακοπή. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Πόσους γκολ έφτιαξε χθες το βράδυ; Εξαιρετικός. Περίεργο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, θα ήθελα πολύ να τον είχα βγάλει αλλά δεν ήταν δυνατό λόγω του τραυματισμού του Clark. ”

“ Ο Mo είναι καθαρή ποιότητα. Ρωτήστε τον τι του αρέσει απέναντι στη Manchester United, αλλά όσο περισσότερο το συζητάμε τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να συμβεί, οπότε δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Απίστευτος παίκτης. Τα αγόρια τα πήγαν καλά [χωρίς αυτόν], αλλά είναι καλύτερα να τον έχουμε μέσα στο γήπεδο.”

Οι Reds στρέφουν την προσοχή τους στην Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com