Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση με την Atalanta

Ο Klopp για την κλήρωση με την Atalanta

Την κλήρωση της ομάδας με την Atalanta για την προημιτελική φάση του UEFA Europa League κλήθηκε να σχολιάσει ο Jürgen Klopp κατά την συνέντευξη τύπου του ενόψει της αναμέτρησης με τη Manchester United για το FA Cup.

Η Liverpool θα υποδεχθεί αρχικά το σύνολο του Gasperini στις 11 Απριλίου στο Anfield και μια εβδομάδα αργότερα θα επισκεφθούν την έδρα των Ιταλών.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά μετά από το 2020, όταν και είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων του Uefa Champions League, με τους Reds να επικρατούν με 0-5 εκτός έδρας και την Atalanta να περνάει με σκορ 0-2 από το Anfield.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε τα εξής:

“ Δύσκολη η κλήρωση με την Atalanta, παίξαμε εκεί [πριν]. ”

“ Δεν είναι τώρα ότι τους παρακολούθησα από τότε 500 φορές, αλλά εξακολουθεί να είναι ο ίδιος προπονητής, είμαι σίγουρος ότι έχουν παρόμοια δομή – πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι άνετο να παίξεις εναντίον τους, είναι πολύ καλά οργανωμένοι. ”

“ Αλλά είναι [ένας] προημιτελικός, δεν περίμενα – δεν ήταν δυνατό στην πραγματικότητα με όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες – κάποιον εύκολο αντίπαλο. ”

“ Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, πραγματικά ανυπομονώ, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά υπάρχει πολύς σεβασμός για αυτό που κάνει η Atalanta τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ συνεπής ομάδα. Μια καλή ομάδα. ”

Ο Jota σκοράρει το πρώτο τέρμα των Reds στο Μπέργκαμο.
Ο Jota σκοράρει το πρώτο τέρμα των Reds στο Μπέργκαμο το 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com