Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Priske: «Αντιμετωπίσαμε μία top ομάδα, επιπέδου Champions League»

Priske: «Αντιμετωπίσαμε μία top ομάδα, επιπέδου Champions League»

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Liverpool έναντι της ομάδας του μετά την ήττα της στο Anfield ο προπονητής της Sparta Prague, Brian Priske.

O Δανός κόουτς υποκλίθηκε στους Reds, αναγνωρίζοντας τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στην ομάδα μας και σε αυτή της τσέχικης πρωτεύουσας, μέσω των παρακάτω δηλώσεων που παραχώρησε στη συνέντευξη τύπου του:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Δίνω μεγάλο σεβασμό στη Liverpool, για το πώς έπαιξαν και στα δύο ματς, το πώς προσέγγισαν τα παιχνίδια, και για την καθαρή ποιότητα που έχουν. Είμαστε απογοητευμένοι για τα λάθη που κάναμε και στα δύο παιχνίδια, ωστόσο αντιμετωπίσαμε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης.»

«Ελπίζω και οι οπαδοί μας να αναγνωρίσουν ότι η διαφορά επιπέδου ανάμεσα σε Sparta και Liverpool είναι σίγουρα τεράστια. Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα από τη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση. Στο παιχνίδι στην Πράγα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ωστόσο συνολικά ήταν πολύ, πολύ καλύτεροι από εμάς.»

Εν συνεχεία ο Priske αναφέρθηκε εκ νέου με εγκωμιαστικά λόγια στην ομάδα μας, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το πώς θα συνέλθει η ομάδα του από τα 11 γκολ που δέχτηκε σε αυτή τη knock-out αναμέτρηση:

«Είπα στους παίκτες ότι η ομάδα που αντιμετωπίσαμε είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε. Η Liverpool είναι ομάδα Champions League και εκεί πρέπει να παίζει. Έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League και ίσως κερδίσει την Premier League.»

O προπονητής της Sparta Prague, Brian Priske.
O προπονητής της Sparta Prague, Brian Priske.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com