Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παίξαμε καλά και σκοράραμε υπέροχα γκολ»

Klopp: «Παίξαμε καλά και σκοράραμε υπέροχα γκολ»

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από τη νέα νίκη της ομάδας του επί της Sparta Prague, αυτή τη φορά με 6-1 και την εξασφάλιση της παρουσίας της στα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Ο Klopp μιλώντας για τον αγώνα και την εμφάνιση, είπε:

“ Μιλήσαμε για τον αγώνα προφανώς σήμερα στη συνάντηση της ομάδας και είπα, δεν περιμένω να χάσουμε 5-0 και να πέσουμε νοκ άουτ, αλλά είναι ένα sold out γήπεδο, όλα είναι προετοιμασμένα για ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Εμείς αποφασίζουμε αν θα τα καταφέρουμε με κάποιο τρόπο ή αν θα παίξουμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, και υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. ”

“ Και μετά τα αγόρια ξεκίνησαν το παιχνίδι απίστευτα καλά. Τους κυνηγούσαμε πραγματικά, πραγματικά, τους –όπως θέλετε να το πείτε– και πετύχαμε υπέροχα γκολ. Το 4-0 μετά από 14 λεπτά είναι πραγματικά περίεργο, και από εκείνη τη στιγμή έγινε ένα περίεργο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή πιθανότατα όλοι σκέφτηκαν, «Εντάξει, έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας», τέτοια πράγματα. ”

“ Προσπαθήσαμε και στο ημίχρονο, κάνοντας αλλαγές νωρίς. Ο Robbo [Andy Robertson] στο κέντρο, τον Joey [Gomez] τον προφυλάξαμε, τον ο Darwin επίσης. Είναι προφανές ότι η Κυριακή είναι άλλο ένα παιχνίδι, οπότε αυτή ήταν η στιγμή που αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε. Όταν λοιπόν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε έτσι, έτσι σκέφτονται και τα αγόρια. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά και πάλι, ήταν ένα καλό παιχνίδι, διασκεδαστικό. Προφανώς όλοι βιώσαμε διαφορετικές ατμόσφαιρες στο Anfield, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου, που δεν ήταν τόσο τρομακτικό το ματς όσο συνήθως. “

“ Όλοι μπορούν να πάνε σπίτι με φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό και έτσι πρέπει να είναι κατά καιρούς. Δεν θα μείνει έτσι όμως! Την Κυριακή θα είναι ήδη ένα διαφορετικό παιχνίδι και τώρα έχουμε τρεις ημέρες για να προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

Για το πρώτο γκολ του Clark και το 20ο του Salah στη σεζόν:

“ Το δεύτερο στατιστικό τώρα δεν προκαλεί έκπληξη γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Για τον Mo είναι μια ιδιαίτερη ιστορία σήμερα γιατί δεν ήταν το σχέδιο να παίξει 90 λεπτά. Στην πραγματικότητα, το σχέδιο ήταν να τον αλλάξουμε τη στιγμή που φέραμε τον Mateusz [Musialowski] αλλά μετά ο Bobby έπεσε μπροστά μου, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό τώρα, ότι ο Bobby πρέπει να βγει. Αλλά ο Μο είναι αρκετά έμπειρος που ανέκαμψε ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Του είπα να μην αμύνεται άλλο – δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ αυτό σε παίκτη. Παρεμπιπτόντως, Mo, αυτό είναι θα διαφορετικό την Κυριακή! ”

“ Όσο για τον Bobby, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα αγόρια να αναπτύσσονται και να ανθίζουν, για να είμαι ειλικρινής. Αυτή ήταν μια κορυφαία απόδοση του Bobby. Πραγματική εμφάνιση. Έβαλε γκολ ναι. Αλλά και κέρδιζε τη μπάλα πίσω ψηλά, πολύ υψηλά πιεστικά, ήταν κάτι κορυφαίο. Και μετά μπορούσε να ελέγχει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, με όλο τον ενθουσιασμό μέσα του που σίγουρα έχει ακόμα, είναι φανταστικό. ”

“ Είναι ο μόνος που ανησυχούμε λίγο [για τον τραυματισμό]. Ελπίζω να μην είναι τίποτα, αλλά έπεσε και είπε ότι ένιωσε κάτι, οπότε έπρεπε να τον βγάλουμε. Εκτός από αυτό, όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι καλά. ”

Αν «λυπάται» για τα γκολ που δέχθηκε η Sparta:

“ Κοίτα, προφανώς είμαι προπονητής ο ίδιος και μίλησα τώρα με τον Brian [Priske]. Υπάρχει ποιοτική διαφορά. Αυτό ήταν ξεκάθαρο πριν από το παιχνίδι και είναι πάντα έτσι: αν η ομάδα με την υψηλότερη ποιότητα δείξει καλή συμπεριφορά, όπως κάναμε, τότε θα είναι δύσκολο. Πού είναι η ευκαιρία; Για πολύ καιρό στη ζωή μου δούλεψα προφανώς σε μικρότερο σύλλογο –όχι ότι η Sparta είναι μικρός σύλλογος– αλλά δούλεψα στη Γερμανία για ένα μικρότερο σύλλογο με τη Mainz. ”

“ Μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια, αλλά χρειάζεσαι λίγη βοήθεια από τον αντίπαλο – δεν δώσαμε καμία βοήθεια [απόψε]. Τα αγόρια έδειξαν κορυφαία, κορυφαία, κορυφαία συμπεριφορά και έτσι ήταν δύσκολο και μετά όλοι ξέρουμε πώς μπορούν να πάνε αυτά τα πράγματα. Τώρα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τη Sparta, αλλά η αίσθηση μου είναι ο τρόπος με τον οποίο οι οπαδοί τους απόλαυσαν τουλάχιστον το ταξίδι και πώς συμπεριφέρθηκαν στον εντός έδρας αγώνα όταν ήμασταν εκεί, που ήταν υπέροχο, η υπόλοιπη σεζόν τώρα ξεκινά και μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον Salah που για 7η σερί σεζόν σκόραρε 20 τέρματα:

“ Έχω δουλέψει επτά χρόνια μαζί του, οπότε ένα πρόβλημα που δεν είχαμε ποτέ ήταν η συνέπεια. Ο Mo απλώς αποδίδει και αποδίδει και αποδίδει, η επιθυμία του δεν σταματά. Η ποιότητά του είναι ούτως ή άλλως εκεί, αλλά η επιθυμία του να σκοράρει δεν σταματά. Βελτιώθηκε σε τόσες πολλές πτυχές από τότε που ξεκίνησε εδώ. Δεν θα σταματήσει. ”

“ Λοιπόν, είμαι λιγότερο έκπληκτος από ίσως κάποιους άλλους, νόμιζα ότι είχε ήδη συμβεί, για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη σεζόν τραυματίστηκε για λίγο και γι’ αυτό δεν μπορούσε να το κάνει [νωρίτερα] διαφορετικά θα είχε συμβεί τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Λοιπόν, υπέροχο, πολύ καλό και, όπως είπα, υπέροχο που τον έχω πίσω. ”

Με άνεση στα προημιτελικά οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com