Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη κλήση στην εθνική Αγγλίας για τον Joe Gomez μετά το 2020!

Πρώτη κλήση στην εθνική Αγγλίας για τον Joe Gomez μετά το 2020!

O Gareth Southgate με τον Joe Gomez.

Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε ένα θαυμάσιο νέο για τον Joe Gomez, αλλά και για τους οπαδούς της Liverpool που παρακολουθούν διαχρονικά την πορεία του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα πάρει μαζί του Gareth Southgate για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας με Βραζιλία και Βέλγιο, με τον Trent Alexander-Arnold να είναι μη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού και συνεπώς πολλούς οπαδούς της Liverpool να αναμένουν ότι οι Reds δε θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το international break.

Ο προπονητής των «Τριών Λιονταριών» όμως είναι διαφορετική άποψη, καθώς όπως έγινε γνωστό, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Joe στο ρόστερ του για τα δύο φιλικά!

Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο νέο για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, έχει ανεβάσει τρομερά την απόδοσή του φέτος αγωνιζόμενος σε τρεις θέσεις διαφορετικές από τη «φυσική» του, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι ο πιο σοβαρός τραυματισμός του έγινε σε μία περίοδο όπου βρισκόταν στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του (2018-19) και η κλήση του στην Αγγλία θεωρούνταν αυτονόητη.

Aξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι μετά το παιχνίδι με τη Manchester City, o Jurgen Klopp είχε ζητήσει ευθέως από τον Southgate να συμπεριλάβει τον Gomez στην αποστολή στα δύο παιχνίδια.

Επιτέλους στην εθνική Αγγλίας ο Joe Gomez.
Επιτέλους στην εθνική Αγγλίας ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com