Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sparta, Edwards και Salah

Ο Klopp για Sparta, Edwards και Salah

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Sparta Prague για το Europa League.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την επιστροφή του Edwards:

“ Είχαμε αυτή τη συζήτηση. Είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση. Είναι κάτι πολύ καλό σε επαγγελματική βάση. Τώρα επέστρεψε, είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να δω τον σύλλογο στο καλύτερο δυνατό μέρος. Είναι μια κορυφαία λύση. ”

“ Το έχω πει μερικές φορές, θέλω να δω τον σύλλογο στο καλύτερο δυνατό μέρος μετά την αποχώρησή μου, ό,τι μπορούμε να κάνουμε όσο είμαι εδώ θα το κάνω. ”

“ Μετά από αυτό, άλλοι άνθρωποι πρέπει να το κάνουν και νομίζω ότι είναι μια κορυφαία λύση, ειλικρινά. Η συζήτησή μας ήταν υπέροχη, μιλήσαμε για πολλά πράγματα, για παίκτες, την κατάσταση του συλλόγου, όσο δεν ήταν εδώ εκείνος. ”

“ Τι έχει αλλάξει, τι μπορεί να πρέπει να αλλάξει. Πραγματικά καλή κουβέντα. Νομίζω ότι είναι κορυφαία νέα για τον σύλλογο. ”

“ Δεν προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη, γιατί δεν είναι χαζός. Δεν ήταν θέμα συζήτησης. Μπορείτε να φανταστείτε αν άλλαζα γνώμη τώρα; Δεν τα λέω αυτά χωρίς σκέψη. ”

“ Για να άλλαζα γνώμη, θα σήμαινε ότι μόλις τώρα αρχίζω να γνωρίζω πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο σύλλογος, το ξέρω, είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και παρόλα αυτά τον αφήνω. ”

“ Θέλω απλώς ο σύλλογος να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαι πραγματικά σίγουρος ότι δημιουργήσαμε μια καλή βάση, με τους καλούς ανθρώπους υπεύθυνους, και ο Michael είναι μια κορυφαία επιλογή. ”

Για την επιλογή της αυριανής ενδεκάδας:

“ Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Πάντα έτσι αποφασίζουμε την ενδεκάδα. Δεν θα μπορούσα να σας πω αυτή τη στιγμή τι θα κάνω, ακόμα κι αν το ήθελα. Είχαμε μερικούς παίκτες χθες που χρειάζονταν μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης. Ας δούμε πώς είναι σήμερα. ”

“ Η ιδέα της ενδεκάδας θα είναι να έχουμε τα καλύτερα πόδια. Πρέπει να αγνοήσουμε το αποτέλεσμα (από το πρώτο σκέλος). Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό και να συνεχίσουμε. ”

“ Πρέπει να μην σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή, ακόμα κι όταν είναι με την Manchester United. ”

Για το καλό momentum που έχει η ομάδα:

“ Έχουμε την πρόκληση μας τώρα. Παίζουμε αύριο και την Κυριακή. Οι παίκτες έχουν μερικά παιχνίδια για τις χώρες τους. Απλώς παίζουμε τα παιχνίδια. Ίσως αυτή τη στιγμή έχουμε momentum. Δεν ξέρω αν το έχουμε ακόμα, το είχαμε το Σαββατοκύριακο. Τα καλά αποτελέσματα πάντα βοηθούν. ” Είπε ο Klopp.

“ Πάντα να βοηθούν οι εμφανίσεις. Ακόμα και τότε, είναι πρόκληση να φέρεις το momentum στο γήπεδο. Θέλεις να παίξετε τόσο καλά ή καλύτερα. Τα αγόρια είναι αρκετά συνεπή, αλλά έχουμε μεγάλη διάρκεια σε όλες τις διοργανώσεις και δεν είμαστε καν κοντά στο τέλος. ”

“ Η Sparta Prague θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και πρέπει να παίξουμε έναν καλό ποδοσφαιρικό αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση δική μας και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. ”

Για την απόδοση του Joe Gomez πρόσθεσε:

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τον Joey. Ήταν πολύ σημαντικός το 19/20 και σε τέτοιες σεζόν. Υπήρξαν τραυματισμοί, ήταν μέσα και έξω από την ομάδα. Εξακολουθεί να είναι σημαντικός για εμάς, αλλά αυτή η σεζόν είναι η πιο σταθερή του. Τα πήγε εξαιρετικά καλά και έχει αναπτύξει μαζικά το παιχνίδι του.

“ Μεγάλωσε πραγματικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και μακάρι να συνεχίσει για καιρό. ”

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Mo Salah:

“ Είναι σημαντικό να φτιάξουμε την κατάσταση του Mo. Σε αυτό το παιχνίδι (Manchester City), η αλλαγή στο ημίχρονο δεν ήταν απαραίτητη ή δυνατή. Είναι έτοιμος. Όχι για 90 λεπτά αλλά είναι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε πια με τέτοια πράγματα. ”

“ Είναι έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να παίξει 90 λεπτά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά δεν είμαι σίγουρος για πόσο θα μπορούσε να παίξει. Ποτέ δεν είχα παιχνίδι που να σκέφτηκα, «Α, καλά, ο Mo Salah δεν παίζει». ”

“ Αν έχει 90 λεπτά, εξαρτάται από το πώς φαίνεται στο παιχνίδι. Μπορεί κανονικά να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Έμεινε έξω για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να βασιστούμε ξανά σε αυτόν σταθερά. ”

Για την εκπληκτική φόρμα του van Dijk:

“ Αν μόνο ένα περιβραχιόνιο θα μας έκανε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, θα πρέπει όλοι να το δοκιμάσουμε ξανά! Και πάλι είναι ένα μεγάλο βήμα. Το επίπεδο που έχει παίξει τόσα χρόνια για εμάς. Δεν ήταν ποτέ πραγματικό πρόβλημα. Εάν παίζεις στο επίπεδο που παίζουν τα αγόρια, τα μικρά προβλήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Είναι σούπερ φιλόδοξος και θέλει να πετύχει πολλά πράγματα με τον σύλλογο. Ναι, ότι είναι αρχηγός βοήθησε. Πήρε το ρόλο εξαιρετικά. Όλη η ηγετική ομάδα ανέβηκε. ”

“ Όλοι έκαναν μεγάλα βήματα. Αυτό ήταν πάντα το σχέδιο όταν χάνεις τους ηγέτες των τελευταίων ετών. Δούλεψε πραγματικά. Είναι ακριβώς αυτό που ήλπιζα ότι θα ήταν. ”

Υποψήφιος για βασικός ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com