Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Sparta Prague (preview)

Liverpool – Sparta Prague (preview)

Επαναληπτικός της φάσης των 16 του UEFA Europa League, με τη Liverpool να υποδέχεται στο Anfield την Sparta Prague το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Η ρεβάνς θεωρείται τυπική διαδικασία, αφού οι Reds επικράτησαν με το εμφατικό 1-5 στην Πράγα πριν από μια εβδομάδα και στην ουσία έχουν κλείσει το εισιτήριο τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Reds θα κάνουν αλλαγές στην αναμέτρησης, αφού προηγήθηκε και το μεγάλο ματς με τη Manchester City και έρχεται ακόμη ένα με αντίπαλο την Manchester United για το FA Cup.

Ο Klopp αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά στο ματς, κάτι που σημαίνει πως ανάμεσα στους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού θα είναι οι Clark, McConnell και Koumas.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει τη θέση του ο Kelleher, για το κέντρο της άμυνας δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από τους van Dijk και Quansah, ενώ στα δεξιά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας και πιθανότατα ο Gomez στα δεξιά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Gakpo στην αρχική ενδεκάδα, ενώ πιθανότηρες να ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά από 2.5 μήνες συγκεντρώνει και ο Mo Salah, παρότι δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά.

Ανάσες θα πάρουν παίκτες, όπως Bradley, Endo, Mac Allister, Elliott, Diaz και Nunez.

Επιστροφή για τη Liverpool δεν θα υπάρξει, με τους Alexander-Arnold, Alisson, Jota, Bajcetic, Thiago, Konate, Matip, Gravenberch και Jones να μένουν εκτός.

Η Sparta Prague προέρχεται από νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 4-0 από τη Victoria Plzen, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της.

Στο Anfield έρχεται χωρίς τον Sorensen που τραυματίστηκε στο ματς και θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί, με την πρόκριση να μην είναι ρεαλιστικός στόχος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πορτογάλος, Artur Soares Dias.

Κλειδώνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com