Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Micah Richards: «Το Anfield δεν είναι φυσιολογικό!»

Micah Richards: «Το Anfield δεν είναι φυσιολογικό!»

Δικαιολογημένη δυσαρέσκεια στις τάξεις των Red Fans.

«Το Anfield δεν είναι φυσιολογικό», ήταν η ετυμηγορία του πρώην αμυντικού της Man City Micah Richards, αφού ο κόσμος βοήθησε τη Liverpool στην ισοπαλία της Κυριακής.

Η αύρα του Anfield αμφισβητείται περίεργα από τους αντίπαλους οπαδούς, αλλά σπάνια έως ποτέ από εκείνους που την έχουν βιώσει ως αντίπαλοι παίκτες και προπονητές.

«Το Anfield δεν είναι φυσιολογικό, ειλικρινά», είπε ο Richards, αναλογιζόμενος το αποτέλεσμα της Κυριακής για το The Rest is Football. «Κοιτάω πρώτα και κύρια τα αγωνιστικά φύλλα της ομάδας και νομίζω ότι η City είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Μετά κοιτάς τη Liverpool δεν ξεκινάει ο Alisson, ο Τrent, ο Κonate και ο Salah… Σκέφτεσαι λοιπόν, η City αν πρόκειται να κερδίσει εκεί ο Pep – κέρδισε μόνο ένα στους εννέα, κάτι τέτοιο σήμερα είναι η μέρα που θα το κάνουν.

«Αλλά υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα στο Anfield, απλά δεν σε αφήνουν να παίξεις το κανονικό σου παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν απολύτως εξαιρετική.»

Και συνέχισε: «Η ατμόσφαιρα ήταν σίγουρα από τις καλύτερες. Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονείς, δύο από τις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια».

Μαζί με τον Richards στο podcast, ως συνήθως, ήταν ο Alan Shearer και ο Gary Lineker, οι οποίοι και οι δύο συμφώνησαν με την εκτίμηση του 35χρονου.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι εκτιμούν το πόσο ισχυρό είναι το Anfield», είπε ο Shearer. «Έχουμε παίξει όλοι εκεί, ήμασταν όλοι εκεί για να παρακολουθήσουμε αγώνες, εννοώ ότι είναι απίστευτα ξεχωριστό. Αυτό που δημιουργούν εκεί νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό και πολύ μοναδικό. Είναι ένα τόσο δύσκολο μέρος για να πάτε και να πάρετε ένα αποτέλεσμα.»

Ο Lineker πρόσθεσε: «Είναι περίεργο, έτσι δεν είναι, αυτός ο θόρυβος μπορεί να σε εμπνεύσει; Είναι περίεργο, έτσι δεν είναι; Είναι περίεργο το γεγονός ότι παίζεις καλύτερα στην έδρα σου όταν ο κόσμος είναι έτσι;

Ειδικά όταν αναφέρετε ότι το Anfield είναι κάπως, όχι μοναδικό, αλλά είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο. Απλώς αναρωτιέσαι γιατί είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, που σε οδηγεί ως παίκτη».

Ο Richards χρησιμοποίησε τις λέξεις «δύναμη» και «ενέργεια» για να περιγράψει την επιρροή του Anfield. «Είναι σίγουρα μια δύναμη, ό,τι φέρνουν, ενέργεια, είναι απλά απίστευτο», πρόσθεσε.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος να πάτε. Νομίζω ότι η City, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, ήταν πολύ χαρούμενη που αποχώρησε [την Κυριακή] με έναν βαθμό».

Micah Richards: «Το Anfield δεν είναι φυσιολογικό!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com