Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δημοσιεύθηκε τι είπε το VAR στον Oliver για το πέναλτι στις καθυστερήσεις

Δημοσιεύθηκε τι είπε το VAR στον Oliver για το πέναλτι στις καθυστερήσεις

Το μαρκάρισμα του Jeremy Doku στον Alexis Mac Allister δεν θεωρήθηκε επικίνδυνο παιχνίδι (σήκωμα του ποδιού) από τον αξιωματούχο του VAR Stuart Attwell, ο οποίος αρνήθηκε στη Liverpool, ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Man City.

Οι τάπες του Doku συγκρούστηκαν με το στήθος του Mac Allister μέσα στην περιοχή της City στο 98ο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ Liverpool και Man City. Έγινε σε μια διεκδικήση για μια αναπηδούσα μπάλα, με τα πλάνα να δείχνουν ότι ο Mac Allister την άγγιξε πρώτος πριν η προσπάθεια του αναπληρωματικού της Man City (Doku) να απομακρύνει την μπάλα έρθει σε επαφή.

Η προσδοκία ήταν ότι το VAR θα παρέκαμπτε τον διαιτητή Michael Oliver, ο οποίος απέρριψε τις αρχικές εκκλήσεις για ένα καθυστερημένο πέναλτι, αλλά αυτό γρήγορα διαλύθηκε. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, ο Oliver είπε στους παίκτες ότι η απόφαση είχε επικυρωθεί από το VAR και ότι το παιχνίδι θα συνεχιζόταν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 όταν σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή του Sky Sports Peter Drury, ο οποίος είχε πρόσβαση στις συζητήσεις μεταξύ του διαιτητή και του VAR, ο Attwell έκρινε ότι η πρόκληση του Doku ήταν σε «λογική» θέση.

Τελικά λοιπόν, δεν κρίθηκε ότι ήταν επικίνδυνο παιχνίδι από τον εξτρέμ της Man City, παρόλο που ο Mac Allister πιθανότατα θα είχε τα σημάδια από καρφιά για να αποδείξει το αντίθετο.

Ο πρώην διαιτητής Mike Dean, ο οποίος εργάζεται τώρα για το Sky Sports, έκανε τα στραβά μάτια για την απόφαση, όπως συνήθως. Στην αρχή ο Dean ισχυρίστηκε ότι «δεν θα εκπλαγεί αν ο Stuart στείλει [τον Oliver] στην οθόνη» για να κρίνει ο ίδιος την απόφαση.

Αλλά με τον έλεγχο να ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έκανε πίσω, λέγοντας: «Προφανώς έπαιξε πρώτα την μπάλα και ακολούθησε η σκαριά. Είναι πολύ, πολύ τυχερός εκεί κατά τη γνώμη μου ο Doku».

Ο Mac Allister είχε ήδη εκτελέσει πέναλτι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αφού ο Ederson έριξε τον Darwin Nunez μετά από απρόσεκτη πάσα του Nathan Ake. Ένα ακόμη από το σημείο του πέναλτι θα διατηρούσε τη Liverpool δύο βαθμούς μακριά από την Arsenal στην κορυφή και θα την έσπρωχνε τρεις από τη Man City στην τρίτη θέση.

Αντίθετα, η Arsenal είναι πρώτη στην Premier League, αν και ισόβαθμη με τους κόκκινους, με 10 παιχνίδια να απομένουν. Αντ’ αυτού, η Arsenal βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, αν και ισόβαθμη με τους «κόκκινους», με 10 παιχνίδια να απομένουν.

Δημοσιεύθηκε τι είπε το VAR στον Oliver για το πέναλτι στις καθυστερήσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com