Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Δεν θα αφήσω την Liverpool επειδή φεύγει ο Klopp»

Salah: «Δεν θα αφήσω την Liverpool επειδή φεύγει ο Klopp»

Ο Mohamed Salah επέμεινε ότι η απόφαση του Jurgen Klopp να φύγει από τη Liverpool δεν θα επηρεάσει το μέλλον του στον σύλλογο, εν μέσω εικασιών ότι βασικά ονόματα θα μπορούσαν να αποχωρήσουν.

Αν και η σκόνη έχει κατακαθίσει σε ένα βαθμό μετά την ανακοίνωση-σοκ του Klopp τον Ιανουάριο, παραμένει μια αβεβαιότητα γύρω από τη Liverpool.

Η Fenway Sports Group είναι κοντά στο να διορίσει τον Michael Edwards σε ανώτερο ρόλο, για να επιβλέπει τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, ενώ ο Richard Hughes αναμένεται να ακολουθήσει ως αθλητικός διευθυντής.

Αλλά με τον διάδοχο του Klopp να μην έχει ακόμη οριστεί, θα μπορούσαν να υπάρξουν ανησυχίες για παίκτες-κλειδιά της ομάδας που θα αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να μετακομίσουν αλλού.

Ο Salah και ο Virgil van Dijk είναι οι κυριότεροι από εκείνους που έχουν αμφιβολίες για το μέλλον τους, δεδομένου ότι τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2025 – ο αρχηγός αναγκάστηκε ήδη να απορρίψει τις εικασίες αφού παραδέχθηκε ότι «δεν ήξερε» αν έβλεπε τον εαυτό του ως μέρος της νέας εποχής.

Ωστόσο, μιλώντας στον Jamie Carragher σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Salah επέμεινε ότι η αποχώρηση του Klopp δεν θα επηρεάσει καμία δική του απόφαση.

«Όχι, όχι», είπε όταν ρωτήθηκε αν ένας νέος προπονητής θα επηρεάσει την κατάστασή του στον σύλλογο. «Έτσι είναι η ζωή. Είναι μέρος της ζωής τώρα, όλα κινούνται. Ήδη παίκτες έφυγαν από τον σύλλογο, πολύ σημαντικοί παίκτες έφυγαν από τον σύλλογο. Ο προπονητής είναι επίσης πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, αλλά φεύγει από τον σύλλογο. Μια μέρα θα φύγω κι εγώ από τον σύλλογο, αλλά όχι, η αποχώρηση του Klopp δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου».

Υπάρχει αποδοχή ότι ο Salah μπορεί να μην παραμείνει στο Anfield για το υπόλοιπο της καριέρας του, αλλά τα τελευταία του σχόλια θα πρέπει να διαλύσουν τους φόβους ότι σχεδιάζει ήδη να φύγει. Υπάρχει η ελπίδα ότι, εν μέσω του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος από τη Σαουδική Αραβία, η Liverpool θα μπορέσει να συμφωνήσει με το νούμερο 11 της για ένα εκτεταμένο συμβόλαιο.

Με τα θεμέλια στη θέση τους, με μια ομάδα με νέα εμφάνιση και την αναδιάρθρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη εκτός γηπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν αρκετά για να πείσουν παίκτες όπως ο Salah ότι οι Κόκκινοι δεν θα πέσουν στο κενό.

«Στην προετοιμασία μπορούσες να δεις την ποιότητα που έχουμε, φυσικά πουλήσαμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά μπορούσα να δω ότι οι παίκτες που αγόρασε ο σύλλογος ήταν απίστευτοι», συνέχισε. «Ήθελαν πραγματικά να πετύχουν κάτι, το έβλεπα αυτό. Η ποιότητα από την προετοιμασία, ήμουν πολύ, πολύ θετικός γι’ αυτό. Σκέφτηκα ότι θα πάμε να κερδίσουμε κάτι».

Salah: «Δεν θα αφήσω την Liverpool επειδή φεύγει ο Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com