Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οκτάδα Europa League καλεί Liverpool!

Οκτάδα Europa League καλεί Liverpool!

Απόλυτα επιτυχημένη η επίσκεψη της Liverpool στην Πράγα, με την ομάδα μας να σκοράρει πέντε φορές (+ ένα οριακό offside του Salah) επί της Sparta και να είναι πολύ κοντά στα προημιτελικά του Europa League.

Πρώτο ημίχρονο: Υπέροχα ξεκίνησε το παιχνίδι στην Πράγα για τη Liverpool, με τον Alexis Mac Allister να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Sorensen και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3′. Οι Τσέχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, με τον σταθερότατο και πάλι Kelleher να κρατά το μηδέν και τον Birmancevic να αστοχεί σε άδειο τέρμα στο 37′. Οι Reds πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών γκολ, χάρη στα εκπληκτικά γκολ του Darwin Nunez στο 25′ και στο 45+3′.

Δεύτερο ημίχρονο: Αποφασισμένη μπήκε η Sparta στο δεύτερο μισό, μειώνοντας με αυτογκόλ του Conor Bradley στο 47′. Ο Luis Diaz επανέφερε το προβάδισμα των τριών τερμάτων για την ομάδα μας στο 53′, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Harvey Elliott. O Gakpo αστόχησε απέναντι από τον Vindahl στο 62′. O Mo Salah έκανε την επιστροφή του στο 74′, παίρνοντας τη θέση του Luis Diaz, και στο 80′ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Τσέχων. Ο Αιγύπτιος μάλιστα σκόραρε και σε αυτή του την επιστροφή μετά την εξαιρετικά αλτρουιστική ασίστ του Dominik Szoboszlai, πλην όμως ήταν offside για χιλιοστά! Ευκαιρία είχαμε και από τον Bobby Clark στο 91′, με τον Vindahl να αρνείται το 1-5. Το σκορ αυτό εν τέλει το διαμόρφωσε ο Dom στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από αντεπίθεση. Εν τέλει οι παίκτες του Klopp είναι ήδη πολύ κοντά στην οκτάδα του UEFA Europa League!

Sparta Prague: Vindahl; Vitik, Krejci, Sorensen; Preciado, Kairinen, Solbakken, Zeleny; Birmancevic, Haraslin, Kuchta

Liverpool: Kelleher; Gomez (Bradley 46′), Konate (Van Dijk 50′), Quansah, Robertson; Endo, Mac Allister (Clark 65′), Elliott; Gakpo, Nunez (Szoboszlai 51′), Diaz (Salah 74′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη Manchester City.

Οι παίκτες της Liverpool προθερμαίνονται στην Πράγα.
Οι παίκτες της Liverpool προθερμαίνονται στην Πράγα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com