Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sparta Prague, Salah και Szoboszlai

Ο Klopp για Sparta Prague, Salah και Szoboszlai

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης τη συνέντευξη τύπου του από την Πράγα ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Sparta Prague για την φάση των 16 του Uefa Europa League.

Ο προπονητής των Reds ρωτήθηκε για το αν θα ξεκινήσει ο Szoboszlai:

“ Δεν μιλάμε για ενδεκάδες σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, αλλά είναι καλό που επέστρεψε. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, ήταν δύσκολο για αυτόν όσο ήταν τραυματίας. Δεν πονούσε κάθε μέρα αλλά δεν μπορούσε να προπονηθεί σωστά. ”

“ Γι’ αυτό έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στην αποθεραπεία του. Θα είχε προπονηθεί πριν από εβδομάδες, αλλά οι ιατρικές συμβουλές είπαν να περιμένουμε, έτσι κάναμε. Είναι στην αποστολή, όλα τα υπόλοιπα, θα τα δούμε. ”

Για τη Sparta Prague:

“ Τους παρακολουθήσαμε τώρα και ήταν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για αυτούς. Μια αρκετά ιδιαίτερη εβδομάδα, κέρδισαν το κύπελλο και κράτησε απόσταση στον πίνακα της βαθμολογίας με την ισοπαλία (με τη Slavia). ”

“ Ο προπονητής τους το έχει γυρίσει και μπορούν να γίνουν πρωταθλητές μετά από τόσο καιρό, παίζουν με ξεκάθαρη ιδέα. Πολύ έντονες αλλά οι ιδέες μας είναι πάντα έτσι αλλά όσο καλές και αν είναι δεν μας έχουν αντιμετωπίσει ποτέ. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά περιμένουμε από τους εαυτούς μας να παίξουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό δεν θα είναι χαρά τους να παίξουμε απέναντι μας. ”

“ Δεν είμαστε εδώ για φιλικό παιχνίδι. Οι ομάδες μου, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αναπτυχθεί πολύ. Διαφορετικά συστήματα, διαφορετικές ιδέες. ”

Για τον Mo Salah είπε:

“ Ο Mo Salah ταξίδεψε μαζί μας. Έχει προπονηθεί δύο μέρες και είναι γεμάτος ενέργεια, πρέπει να δούμε, αλλά είναι τόσο καλό που επέστρεψε και αυτό είναι καλό για εμάς. ”

“ Είναι τόσο χαρούμενος και ήταν απίθανη η κατάσταση που είχε τόσο καιρό εκτός, έπαιξε ένα απίστευτο παιχνίδι εναντίον της Brentford και μετά έμεινε εκτός, έτσι είναι. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί, αλλά αυτή είναι μια εξαιρετικά έντονη περίοδος της σεζόν. Θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι απλά καλά νέα. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για την κλήση του στην εθνική Αιγύπτου πρόσθεσε:

“ Αυτό θα το αποφασίσει άλλο τμήμα, όχι εγώ. Ας δούμε πόσο καιρό μπορεί να παίξει τώρα. Είναι μόνο δύο μέρες σε ομαδική προπόνηση. Μετά από τόσο καιρό οι παίκτες δεν θα είναι κανονικά μαζί μας, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Δύο παιχνίδια με την Αίγυπτο…δεν είναι στο χέρι μου, δεν συμμετέχουμε εμείς σε αυτή την απόφαση. Μπορείτε να συζητήσετε σε άλλα άτομα, να το πω έτσι. ”

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

“ Ουάου! Αυτό είναι το μόνο παιχνίδι που παίζουμε αύριο, επομένως είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα είχαμε κερδίσει το League Cup ή δεν θα ήμασταν στους οκτώ του FA Cup ή του Europa League, αν δίναμε προτεραιότητα σε μια διοργάνωση. Δεν το κάναμε ποτέ. Ίσως θα ήταν έξυπνο αλλά δεν ξέρω πώς. ”

Με επιστροφή του Mo Salah στην Πράγα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com