Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sparta Prague – Liverpool (preview)

Sparta Prague – Liverpool (preview)

Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τη Liverpool, η οποία αντιμετωπίζει τη Sparta Prague το βράδυ της Πέμπτης στις 19:45 ώρα Ελλάδος για τη φάση των 16 του Uefa Europa League.

Οι Reds στοχεύουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες ανάσες στους παίκτες τους ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με τη Manchester City.

Από τον Klopp πρέπει να περιμένουμε μια δυνατή αρχική ενδεκάδα, η οποία θα είναι ως ένα βαθμό παρόμοια με εκείνη που ξεκίνησε στο City Ground.

Φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι οι Kelleher, Quansah, Konate, Joe Gomez, Τσιμίκας, Clark, Endo, Szoboszlai, Elliott, Nunez και ενδεχομένως ο Gakpo.

Νέες απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ ο Mo Salah που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και το πιθανότερο είναι να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής την Πέμπτη, ώστε να είναι έτοιμος να ξεκινήσει την Κυριακή.

Απουσίες εξακολουθούν να υπάρχουν για τους Reds, αφού για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός είναι οι Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Thiago, Jota, Bajcetic, Jones και Gravenberch.

Η Sparta Prague οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της χώρας της, παρά το 0-0 με τη Slavia Prague της τελευταίας αγωνιστικής.

Στον γύρο των play off απέκλεισε τη Galatasaray με συνολικό σκορ 6-4.

Κόντρα στη Liverpool την Πέμπτη δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Pesek.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, μετά το 2011, όταν και πάλι για knock out γύρο του Europa League, οι Reds του Kenny Dalglish είχαν πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 1-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Jose Maria Sanchez.

Στην Πράγα για το πρώτο βήμα πρόκρισης οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com