Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα προσπάθεια για την επιστροφή του Edwards

Νέα προσπάθεια για την επιστροφή του Edwards

Νέα και πιθανότατα τελευταία προσπάθεια για την επιστροφή του Michael Edwards για τη θέση του αθλητικού διευθυντή πραγματοποιεί η Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι Reds θέλουν να έχουν βρει τον νέο αθλητικό διευθυντή ή διευθύνοντα ποδοσφαίρου (όπως θα ήθελαν να ονομάσουν τον Edwards) και διάδοχο του Jorg Schmadtke μέχρι το τέλος του Μαρτίου, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να προχωρήσει η εύρεση προπονητή, αλλά και το χτίσιμο του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε πρώτο πλάνο για τους Reds βρίσκεται ξανά η περίπτωση του Michael Edwards, παρά την άρνηση του 44χρονου προ ολίγων μηνών να επιστρέψει στο Anfield.

Η FSG δεν πτοήθηκε από το τελευταίο «όχι» του Edwards και είναι έτοιμη να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά, προσφέροντας του έναν ρόλο με σαφώς αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά και μεγαλύτερο έλεγχο συνολικά στον σύλλογο, κάτι που δεν είχε κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Ο Michael Edwards όπως προκύπτει από το Νησί για να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης της επιστροφής του, θέλει τον πλήρη έλεγχο των ποδοσφαιρικών λειτουργιών στον σύλλογο και οι διοικούντες των Reds παρουσιάζονται έτοιμοι να του τον δώσουν.

Τόσο εκείνος, όσο και οι Ward και Schmadtke δεν είχαν τον πλήρη έλεγχο στον σύλλογο, λόγω της παρουσίας του Jürgen Klopp στον πάγκο και ουσιαστικά δούλευαν σε συνεργασία με τον Γερμανό, κάτι που δεν θα υφίσταται από το καλοκαίρι.

Η FSG παρουσιάζεται αισιόδοξη αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης και πλέον το μόνο σίγουρο είναι πως η πόρτα της επιστροφής του Michael Edwards είναι πλέον ανοιχτή.

Jürgen Klopp και Michael Edwards μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού τον Δεκέμβριο του 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com