Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (Carabao Cup Final preview)

Chelsea – Liverpool (Carabao Cup Final preview)

Τελικός του Carabao Cup στο Wembley, με τη Liverpool και την Chelsea να κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 ώρα Ελλάδος, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Οι Reds θέλουν να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο στην τελευταία σεζόν του Jürgen Klopp, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Την Τετάρτη η Liverpool νίκησε με ανατροπή και εξαιρετικό δεύτερο μέρος τη Luton με 4-1 στο Anfield, ενώ η Chelsea δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Manchester City.

Νέος τραυματισμός από το ματς της Τετάρτης δεν προέκυψε για την ομάδα, όμως τα προβλήματα παραμένουν πολλά, αφού οι Trent Alexander-Arnold, Alisson, Jota, Jones, Bajcetic, Thiago και Matip είναι δεδομένα εκτός.

Ο Darwin Nunez εκτός απροόπτου θα καταφέρει να αγωνιστεί, ερωτηματικό παραμένει ο Mo Salah, ενώ ο Dom Szoboszlai πολύ δύσκολα θα προλάβει τον τελικό.

Από τους Reds θα δούμε μια παρόμοια ενδεκάδα με εκείνη της Τετάρτης, με τον Konate να αντικαθιστά τον Quansah, τον Robertson πιθανότατα τον Joe Gomez και ο Nunez θα πάρει τη θέση του Harvey Elliott, αν τελικά καταφέρει να ξεκινήσει.

Τον Mo Salah θεωρείται δύσκολο να τον δούμε να ξεκινά.

Οι Μπλε του Pochettino θέλουν να πάρουν το πρώτο τρόπαιο τους στη νέα εποχή και παράλληλα να κερδίσουν τους Reds σε έναν τελικό, μετά τους δύο χαμένους το 2022.

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, όμως παραμένουν στη 10η θέση της Premier League και μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και εκείνοι, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, με τους Fofana, James, Badiashile, Cucurella, Chukwuemeka, Lavia και Thiago Silva να χάνουν τον τελικό.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο Anfield πριν από περίπου έναν μήνα, με την ομάδα του Klopp να επικρατεί με 4-1.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Τελευταία φορά που Liverpool και Chelsea βρέθηκαν σε τελικό Carabao Cup ήταν πριν από ακριβώς δύο χρόνια, με τους Reds να παίρνουν το κύπελλο, έπειτα από διαδικασία των πέναλτι και νικητήριο από τον Kelleher.

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν κρίνεται στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com