Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Gakpo: «Ήταν περισσότερο δικό μου λάθος»

Klopp για Gakpo: «Ήταν περισσότερο δικό μου λάθος»

Ο Jurgen Klopp ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για την κάμψη της φόρμας που βιώνει φέτος ο Cody Gakpo, αποδίδοντάς την στη χρήση του στη μεσαία γραμμή. Η ευελιξία του Ολλανδού λειτούργησε κάπως εις βάρος του στην αρχή της περιόδου, καθώς δοκιμάστηκε σε μια άγνωστη, γι αυτόν θέση.

Αλλά από τότε που επέστρεψε στη γραμμή κρούσης τους τελευταίους μήνες, έχει και πάλι ανθίσει και πέτυχε το 10ο γκολ του στη σεζόν στη νίκη του Σαββάτου με 4-1 επί της Brentford.

Ο Klopp έχει πλέον ορκιστεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Gakpo στις προωθημένες περιοχές και χαιρέτισε το εύρος των ιδιοτήτων που τον κάνουν τόσο απειλητικό εκεί.

O Klopp ανάφερε: «Οι αριθμοί είναι, 100 τοις εκατό, απολύτως εντάξει, και ακόμη καλύτερα. Ο Cody είχε μια μικρή δυσκολία στο ενδιάμεσο της σεζόν, ήταν περισσότερο δικό μου λάθος. Μιλήσαμε για το αν μπορεί ο Cody να παίξει θέση στη μεσαία γραμμή για εμάς, ναι μπορεί σε διάφορες στιγμές. Είναι η θέση του; Θα έλεγα όχι.
Το επιθετικό κομμάτι του ρόλου μπορεί σίγουρα να παίξει, αλλά με τα αμυντικά καθήκοντα που δεν είχε συνηθίσει, αυτό του κόστισε λίγο στην αυτοπεποίθηση του, το βλέπατε αυτό.
Το αγόρι ήρθε εδώ και πετούσε από την πρώτη μέρα λίγο πολύ και μετά ξαφνικά είδαμε πτώση, εντάξει αυτό τώρα δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.»

«Θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα ούτως ή άλλως, αλλά βραχυπρόθεσμα δεν είναι πάντα κάτι που μπορείς να το δεις άμεσα. Τώρα είναι απολύτως εντάξει και όσο μπορούμε να το αποφύγουμε, μάλλον δεν θα τον φέρουμε στη μεσαία γραμμή.
Αλλά δεν είναι αρνητικός εάν η συνθήκες το απαιτήσουν. Αν ρωτήσετε τον Cody, δεν θα έλεγε ότι είναι η καλύτερη σεζόν της ζωής του, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι και είναι πάντα μια απειλή.
Μπορεί να γίνει απειλή στον αέρα, είναι πολύ καλός στο έδαφος, έχει σούπερ τελείωμα, έχει καλή μύτη για να τελειώνει καταστάσεις, καλός ντριμπλέρ, μπορεί να κρατήσει την μπάλα για εμάς. Πολλά σούπερ πράγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και χρειαζόμαστε».

Klopp για Gakpo: «Ήταν περισσότερο δικό μου λάθος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com