Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξαιρετικά αμφίβολοι για απόψε οι Salah και Nunez

Εξαιρετικά αμφίβολοι για απόψε οι Salah και Nunez

Τα προβλήματα για τη Liverpool δείχνουν να μη σταματούν ποτέ, καθώς για τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Luton Town είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και οι Mo Salah και Darwin Nunez, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Οι δύο άσοι αποχώρησαν με προβλήματα από τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Brentford και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστούν απόψε το βράδυ, ώστε να προφυλαχθούν και ενόψει του Κυριακάτικου τελικού του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea.

Το πρόβλημα του Salah είναι ξανά μυϊκό, όπως αυτό που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν μήνα, ενώ ο Ουρουγουανός ένιωσε ορισμένες ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Bees.

Ο Klopp αρχικά μιλώντας για τον Salah, είπε:

“ Είναι μέρα με τη μέρα και με τον Mo. Το πρόβλημα είναι σε μια παρόμοια περιοχή όπου το νιώθει (κούραση) λίγο. Πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Δεν είναι τίποτα τρελό, αλλά πρέπει να δούμε. ”

Όσο για τον Nunez:

“ Το πρόβλημα στη Brentford ήταν ότι είχαμε αλλάξει ήδη δύο παίκτες (με τους τραυματισμούς των Jota και Jones) και θα μπορούσαμε να τον αφήναμε να παίξει λίγο περισσότερο και να του πούμε «Εντάξει πώς νιώθεις τώρα; ”

“ Έπρεπε να πάρουμε την απόφαση στο ημίχρονο, ώστε να είχαμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουμε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ένιωθε (την ενόχληση) αυτό σε εκείνο το παιχνίδι. Όπως είπαμε πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και σήμερα (Τρίτη) δεν προπονηθήκαμε. Θα δούμε.”

“ Κοιτάξτε, η κατάσταση που έχουμε στην Premier League – όπου σχεδόν η διοργάνωση στην οποία βρισκόμαστε [σημαίνει] ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός – δεν υπάρχει παιχνίδι όπου μπορείτε να πείτε ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς παίζουν οι άλλοι το Σαββατοκύριακο και αν χάνουμε μπορεί να είναι εντάξει. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορούμε να το δούμε έτσι, για εμάς είναι παιχνίδι με το παιχνίδι που κάθε παίκτης είναι διαθέσιμος και μετά τους χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν υπάρχει άλλη κάτι άλλο για εμάς. ”

Darwin Nunez και Mo Salah αναμένεται να προφυλαχθούν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com