Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rob Edwards: «O Klopp είναι από τους αγαπημένους μου προπονητές!»

Rob Edwards: «O Klopp είναι από τους αγαπημένους μου προπονητές!»

Το εγκώμιο του Jurgen Klopp έπλεξε ο Rob Edwards ενόψει της αποψινής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων τους στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Στη συνέντευξη τύπου του, ο προπονητής της Luton Town εκθείασε το αποτέλεσμα της δουλειάς του Γερμανού στη Liverpool και γενικότερα στις ομάδες που έχει βρεθεί, ενώ εξέφρασε την ελπίδα η αποψινή να μην είναι η τελευταία φορά που κοντράρονται προπονητικά.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου», δηλώνει αρχικά ο 41χρονος κόουτς.

«Έχει καταπληκτική παρουσία, προσωπικότητα, χάρισμα. Ο τρόπος που ηγείται των ομάδων του, ο τρόπος που θέλει να παίζει – θέλει να επιτίθεται, του αρέσει το συναρπαστικό παιχνίδι.»

«Η Liverpool θέλει να έχει και κάποιον έλεγχο, όμως απλά αγαπώ τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του! Επιβάλλουν πάντα τον ρυθμό τους. Θέλουν να κερδίζουν, θέλουν να αμύνονται ψηλά και επιθετικά. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που τον αντιμετωπίζω!»

Για τις βλέψεις της ομάδας του για το ματς:

«Θα καλοδεχόμασταν μία ισοπαλία, όμως ερχόμαστε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.»

«Θα πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά, να διαχειριστούμε καλά τη μπάλα στα λάθη και στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση, και να είμαστε ‘αδίστακτοι’ και στις δύο περιοχές, γιατί οι ευκαιρίες στο Anfield θα είναι λίγες και σε (χρονική) απόσταση μεταξύ τους.»

Jurgen Klopp και Rob Edwards στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Kenilworth Road.
Jurgen Klopp και Rob Edwards στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Kenilworth Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com