Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τα προβλήματα των Nunez, Jota και Jones

Ο Klopp για τα προβλήματα των Nunez, Jota και Jones

Η Liverpool μπορεί να πήρε το διπλό στην έδρα της Brentford νωρίτερα σήμερα, ωστόσο οι Darwin Nunez, Diogo Jota και Curtis Jones αποχώρησαν με προβλήματα από την αναμέτρηση, με εκείνα των δύο τελευταίων να δείχνουν ως σοβαρότερα.

Ο Nunez ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στο πρώτο μέρος, ο Jones αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε, ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή με έντονους πόνους στο γόνατο και έφυγε από το Gtech Community Stadium με προστατευτικό στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα.

Όλοι τους θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες, μαζί με τον Alisson, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο Klopp για τα προβλήματα των τριών ανέφερε:

“ Πρέπει να δούμε πόσο μας κοστίσει αυτός ο αγώνας – δεν το ξέρουμε ακόμα. ”

“ Ο Curtis χτύπησε το κάτω μέρος της κνήμης του ή πάνω από τον αστράγαλο. Θα δούμε τι σημαίνει αυτό. Ήταν αυτό που ένιωθε, αλλά δεν ήταν 100% σίγουρος. Το ότι ο Curtis δεν μπορεί να παίξει, σας λέει ότι πρέπει να είναι κάτι γιατί θα έπαιζε με κάθε κόστος. ”

“ Ο Diogo φαίνεται ίσως το χειρότερο πρόβλημα. Δεν το είδα ξανά, αλλά άκουσα ότι οι φωτογραφίες δεν φαίνονται εξίσου καλές, οπότε πρέπει να δούμε. ”

“ Τον Darwin τον κάναμε αλλαγή γιατί ένιωθε μια ενόχληση, αλλά αυτό ήταν προφανώς αρκετό σήμερα για να τον βγάλουμε και αυτό κάναμε, οπότε τον βγάλαμε και βάλαμε τον Cody και αυτό λειτούργησε πολύ καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Curtis αποχώρησε με πατερίτσες, αλλά είναι φυσιολογικό. Δεν του μίλησα [ακόμα], δεν έχω χρόνο γιατί εδώ στο γήπεδο έχω συνεντεύξεις και τέτοια πράγματα. ”

Με πρόβλημα αποχώρησε ο Curtis Jones.

“ Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί τον είδα στο ημίχρονο όταν ήταν εντάξει, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη από τότε. ”

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com