Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Brentford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Brentford

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Jürgen Klopp με την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του και το διπλό στην έδρα της Brentford, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Kelleher και Bradley.

Ο Γερμανός για την εμφάνιση και το διπλό είπε:

“ Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. [Είναι] μακράν το καλύτερο παιχνίδι από τότε που είμαι με τη Liverpool εδώ στο Brentford. Μακράν. Αντιμετωπίζοντας όλες τις συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιουργούν και να είσαι όσο το δυνατόν κυρίαρχος με κάποιο τρόπο, να είσαι ήρεμος στις σωστές στιγμές, να είσαι άμεσος στις σωστές στιγμές, να χρησιμοποιείς το μαρκάρισμά τους, να παίζεις ενάντια στη γραμμή, όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Είδα ένα κορυφαίο παιχνίδι, ειλικρινά. Προφανώς τα πρώτα 10 [ή] 15 λεπτά, δεν ξέρω ακριβώς, είχαν αυτές τις αντεπιθέσεις και έδειχναν πολύ καλοί.Έπρεπε προφανώς να προσαρμόσουμε την άμυνα μας σε αυτές τις στιγμές. [Εμείς] το κάναμε και μετά έγινε, αλλά [κίνδυνος] ήταν ακόμα εκεί. Αν δείτε τα στατιστικά, εμείς κάναμε 18 φάουλ, έκαναν τέσσερα… αυτό είναι. Ένα πολύ καλό παιχνίδι σε περίεργες συνθήκες, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. ”

Για τη συνεισφορά στο σκοράρισμα από όλους τους επιθετικούς:

“ Δεν με εκπλήσσει αυτό για να είμαι ειλικρινής. Ο Mo έπαιξε το πρώτο παιχνίδι για εβδομάδες, μήνες, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε ένα χατ-τρικ. Δεν ξέρω το πρώτο, αλλά ο Lucho κλωτσάει τη μπάλα στο δεξί του πόδι, τότε ο Μο συνήθως το τελειώνει, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν απολύτως εξαιρετικός. Έπαιξαν όλοι καλά. Είναι καλοί παίκτες. Το γκολ του Cody ήταν απολύτως εξαιρετικό. Όλο αυτό είναι ωραίο. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα ήταν χρήσιμο αν έχουμε λίγο περισσότερες από μία για κάθε θέση στα επόμενα ματς. Πρέπει να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε τώρα. Είναι όλα καλά. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. ”

“ [Δεν μπορώ να θυμηθώ μια μέρα που είμαι εδώ όπου είναι εύκολο [χωρίς] κανένα απολύτως πρόβλημα ή κάτι τέτοιο. Έχουμε προβλήματα, μάλλον, δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο μεγάλα είναι, αλλά τα έχουμε. Όσο όμως έχουμε 11 παίκτες, θα το κάνουμε. ”

“ Το επόμενο ματς είναι την Τετάρτη… ο κόσμος θα μου πει το Σαββατοκύριακο υπάρχει τελικός, τι γνώμη έχεις για αυτό; Ίσως κρατήσετε αυτήν την ερώτηση για κάποιον άλλο. Πρέπει να παίξουμε με τη Luton. Τους αξίζουν και τραβούν όλη την προσοχή και τον σεβασμό μας. Μετά από αυτό θα δούμε πώς θα παίξουμε το επόμενο παιχνίδι. ”

Αν είναι περήφανος για την εμφάνιση του Bradley:

“ Είμαι, ήταν πολύ ιδιαίτερο. Πολύ, πολύ ιδιαίτερο. Αλλά ήταν ξεχωριστός πριν το Σαββατοκύριακο. Τώρα είναι και πάλι πολύ ξεχωριστός. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε ξανά την κατάσταση με αλλαγές. Ποιον να βγάλουμε; Τον Robbo που έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο, μεγάλο διάλειμμα. Ή μήπως τον Conor; Αποφασίσαμε στο τέλος για τον Conor. Ο Robbo μπορεί να το διαχειριστεί με την εμπειρία του λίγο καλύτερα. Ναι, ήταν όμως πολύ εντυπωσιακό, απολύτως. ”

Αν ο Kelleher θα ξεκίναγε πριν τον τραυματισμό του Alisson:

“ Ο Ali ήταν άρρωστος την περασμένη εβδομάδα και τραυματίστηκε αυτήν την εβδομάδα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη ιδέα πίσω από αυτό. Αν ο Ali δεν ήταν άρρωστος και δεν τραυματιζόταν τώρα, θα έπαιζε. Οπότε όχι. Ο Caoimhin είχε ήδη αρκετά παιχνίδια φέτος για να έχει ένα είδος ρυθμού. Οι τερματοφύλακες είναι διαφορετικοί από τους άλλους, επομένως δεν ήταν στα σχέδιά μου να τον βάλω με τη Luton. Όπως είπα, παίζουμε το παιχνίδι που παίζουμε με όλη τη συγκέντρωση και όλη την προσοχή και δεν σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Μπορεί να μην είναι ο πιο έξυπνος τρόπος. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω. Ήταν εξαιρετικός. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς για να είμαι ειλικρινής ποιος είναι ο νούμερο ένα [τερματοφύλακας] στην Ιρλανδία, αλλά αν έχουν καλύτερο τερματοφύλακα από αυτόν, πρέπει να εκφράσω σεβασμό μου. ”

“ Είναι εξαιρετικός και φέτος του δώσαμε περισσότερα παιχνίδια από ό,τι πριν. Το αξίζει γιατί τον χρειαζόμαστε και τον χρειαζόμαστε με ρυθμό και τώρα η κατάσταση γύρω από τον Ali δείχνει ότι είναι απολύτως λογικό. Θα δούμε πόσο καιρό θα είναι εκτός ο Ali, αλλά ο Caoimhin είναι εξαιρετικός. Σήμερα ήταν… ουάου! Ήταν μια εμφάνιση A-plus. ”

Εξαιρετική απόδοση από τον Conor Bradley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com