Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασμα με τεσσάρα και απώλειες από το Brentford

Πέρασμα με τεσσάρα και απώλειες από το Brentford

Διπλό στην έδρα της Brentford έκανε η Liverpool με σκορ 1-4 για την 25η αγωνιστική της Premier League, παρά τις σημαντικές απουσίες και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς με τους Jones και Jota.

Οι Reds ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας 4 γκολ και δεχόμενοι ελάχιστες καλές ευκαιρίες.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Nunez, Mac Allister, Salah και Gakpo.

Παραμένει στην κορυφή της Premier League η Liverpool, αν και με δύο παιχνίδια περισσότερα από τη Manchester City.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher ξανά κάτω από τα δοκάρια και τον Conor Bradley να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Reds.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα η ομάδα του Klopp πλησίασε στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με την εξαιρετική προσπάθεια και την τελική του Bradley και στη συνέχεια με το σουτ του Jota, με τον Flekken να έχει όμως απάντηση.

Οι γηπεδούχοι στο 15’ εκδήλωσαν την πρώτη τους πραγματικά απειλητική επίθεση και έφτασαν και εκείνοι κοντά στο 1-0 με πλασέ του Toney, το οποίο έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ ο Kelleher μπλόκαρε σταθερά τη νέα του προσπάθεια 5 λεπτά αργότερα.

Από πλευράς Liverpool ο Jota επιχείρησε να σκοράρει με νέο καλό σουτ, όμως ο Flekken απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στο 33’ υποχρεώθηκε η Liverpool σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Jones να δέχεται ένα χτύπημα και να μη μπορεί να συνεχίσει, με τον Gravenberch να τον αντικαθιστά.

Ένα λεπτό μετά το γκολ, η Liverpool έβγαλε σωστά την άμυνα σε φάουλ των Bees, ο van Dijk απομάκρυνε και βρήκε τον Jota, για να γυρίσει εκείνος εξαιρετικά με το κεφάλι προς τον Nunez, ώστε να τον βγάλει μόνο του και να κρεμάσει ο Ουρουγουανός τον Flekken για το 0-1!

Οι Reds είχαν ανεβάσει ρυθμούς μετά το γκολ, αλλά πάλι προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού, με τη συμπλήρωση 40 λεπτών, όταν ο Norgaard έπεσε πάνω στο γόνατο του Jota, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να μη μπορεί να συνεχίσει και να τον αντικαθιστά ο Mo Salah.

Β’ Ημίχρονο: Με την αρχή της επανάληψης, ο Cody Gakpo πήρε τη θέση του σκόρερ, Darwin Nunez.

Στο 51ο λεπτό ο Mo Salah είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2, ωστόσο αστόχησε σε τετ α τετ, για να έρθει εν τέλει το δεύτερο τέρμα λίγα λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο 55’ ο Salah είδε τέλεια τον Mac Allister στην περιοχή, εκείνος απέφυγε με μια κίνηση τον Ajer και πλάσαρε σωστά για το 0-2!

Το ματς είχε επί της ουσίας κριθεί υπέρ της Liverpool μετά το 0-2, με τους παίκτες του Klopp να ψάχνουν και να βρίσκουν το 0-3 στο 68’, όταν ο Salah κυνήγησε ένα βολέ του Kelleher, πήρε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και με το αριστερό από δύσκολη γωνία σκόραρε.

Οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν ωστόσο να παρατήσουν τον αγώνα και στο 75’ μπήκαν ξανά στο ματς, όταν ο Toney μείωσε σε 1-3, εκμεταλλευόμενος το rebound, έπειτα από μεγάλη απόκρουση του Kelleher σε σουτ του Reguilon.

Στο 82’ ο Oliver και το VAR έκλεισαν τα μάτια σε καθαρή ανατροπή και πέναλτι υπέρ του Luis Diaz, με τον Klopp να κλείνει τις αλλαγές του αμέσως μετά, καθώς οι Gomez και Elliott αντικατέστησαν τους Bradley και Mac Allister.

Στο 86ο λεπτό οι Reds εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμη λάθος της άμυνας των Bees, με τον Diaz να δίκει αυτή τη φορά την τελική πάσα για τον Gakpo και Ολλανδός να εκτελεί με πλασέ τον συμπατριώτη του, Flekken για το 1-4!

Στις καθυστερήσεις απείλησαν και οι δύο ομάδες, αρχικά η Liverpool με φάουλ του Elliott και στη συνέχεια η Brentford με κεφαλιά του Damsgaard, ενώ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, η κεφαλιά του van Dijk σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Flekken.

Brentford: Flekken; Collins; Ajer, Mee; Norgaard (Onyeka 63′), Roerslev (Lewis-Potter 63′), Jensen (Damsgaard 74′), Janelt, Reguilon (Ghoddos 85′); Toney, Maupay (Wissa 63′)

Πάγκος: Strakosha, Zanka, Baptiste, Yarmoliuk

Liverpool: Kelleher; Bradley (Gomez 84′), Konate, Van Dijk, Robertson; Endo, Mac Allister (Elliott 83′), Jones (Gravenberch 34′); Diaz, Jota (Salah 44′), Nunez (Gakpo 46′)

Πάγκος: Adrian, Quansah, Τσιμίκας, McConnell

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Luton.

Ο Darwin Nunez κρεμάει τον Flekken για το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com