Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brentford, Elliott και τραυματίες

Ο Klopp για Brentford, Elliott και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Brentford για την Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε αρχικά για Sven-Goran Eriksson που θα είναι στο Anfield τον Μάρτιο:

“ Εξαιρετικό. Απολύτως υπέροχο. Ήμουν πάντα πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Και είναι πραγματικά ωραίο. Ένας θρύλος προπονεί τους Θρύλους. Δεν έχω πάει ποτέ εδώ όταν έπαιξε η ομάδα των Legends, αλλά ξέρω ότι χρησιμοποιούν όλες τις εγκαταστάσεις. ”

Για την επιστροφή του Salah και τους τραυματίες:

“ Ο Μο επέστρεψε σε πλήρη προπόνηση. Αυτό τον φέρνει αυτόματα στη διάθεση μας. Ο Ibou δεν είναι τιμωρημένος, ο Joey είναι ξανά σε φόρμα, ο Conor επέστρεψε, ο Ali επέστρεψε, οπότε αυτό είναι θετικό.

“ Ο Thiago, όχι. Και ο Trent, όχι. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν το ήξερα πραγματικά, αλλά έμαθα μερικές από τις ειδήσεις ότι υπήρχε μια συζήτηση που μπορεί να είχαμε αναγκάσει τον Trent να επιστρέψει, είχε πισωγυρίσματα και κανείς δεν το θέλει αυτό. Διαφορετικές περιπτώσεις και διαφορετικά σενάρια (Szoboszlai και Thiago επίσης). Όσο είμαι εδώ, δεν αναγκάσαμε ποτέ κανέναν να επιστρέψει νωρίτερα. Αλλά εργαζόμαστε σε έναν τομέα υψηλής απόδοσης. ”

“ Η τελευταία απόφαση είναι πάντα από τον παίκτη. Όταν τα αγόρια έπαιξαν ήταν σε φόρμα, αλλά η κατάσταση μας είπε διαφορετικά καθώς συνέβη ξανά. Πολύ, πολύ άτυχος. ”

Συγκεκριμένα για τα προβλήματα των Trent και Szoboszlai είπε:

“ Είναι μια εξαιρετικά έντονη περίοδος. Ο κόσμος σκέφτεται τον τελικό, αλλά πριν από αυτό έχουμε Brentford και Luton, δεν σκέφτομαι ούτε λεπτό για τον τελικό. ”

“ Με τον Dom θα είναι περίπου εκείνη την ώρα (τον τελικό) θα δούμε. Με τον Trent ίσως πάρει μια-δυο βδομάδες παραπάνω. Δεν είναι υπέροχο. Ο Dom ίσως είναι έτοιμος για τον τελικό και ο Trent μετά. ”

Για τον αγώνα με τη Brentford:

“ Ήταν εξαιρετικά δύσκολο εκεί πέρυσι, ο τρόπος που παίζουν και στήνουν την ομάδα τους. Με ή χωρίς Toney κάνει τη διαφορά. Όλα τα παιδιά που επέστρεψαν από το AFCON κάνουν τη διαφορά. Ο Maupay κάνει τη διαφορά. Ωραία οργανωμένοι, στημένοί, και θέλουν στημένες φάσεις. Ετσι είναι. Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις την Brentford για 90 λεπτά χωρίς να παραχωρήσεις στημένη φάση; Αυτό δεν είναι δυνατό. Είναι καλά προπονημένοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το γήπεδο είναι πολύ καλή. ” Είπε ο Klopp.

“ Λέγοντας όλα αυτά, πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας. Πρέπει να είμαστε η ομάδα όπου δεν θέλει να αντιμετωπίσει κανένας. Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που πρέπει να το προσεγγίσουμε. ”

“ Είμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα με την ανθεκτικότητα που δείξαμε πρόσφατα. Η Arsenal ήταν μια βουτιά στη φόρμα μας, αλλά η επιμονή που δείξαμε απέναντι στην Burnley αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη κατάσταση εντός της ομάδας, μου άρεσε πολύ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε τη Brentford. ”

Για το σύστημα των Beees με 2 strikers:

“ Δεν είναι τόσο σπάνιο. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι μπάλες που παίζονται προς στον Toney και πώς μπορεί να τις φέρει στον επόμενο παίκτη. Ο Toney είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσει το σώμα του. Αν πιάσει την μπάλα ο Toney και την κατεβάσει, τότε παίρνουν φάουλ. Αυτή είναι η κατάσταση. Είναι πολύ έξυπνο αυτό που κάνουν, και είναι ακριβώς αυτό που θα έκανα (αν ήμουν στη θέση τους). Τους κρατάει για χρόνια και την επόμενη χρονιά στην Premier League. ”

Για την ευελιξία του ρόστερ:

“ Είναι πολύ σημαντικό. Γενικά έτσι πρέπει να είναι μια ομάδα. Ο Joey είναι διαφορετικός παίκτης, όταν έφτασα έπαιζε αριστερό μπακ. Αλλά είναι σέντερ μπακ. Μπορεί να παίξει αριστερό μπακ και προφανώς μπορεί να παίξει δεξί μπακ με συγκεκριμένο τρόπο. Δυστυχώς δεν μπορούσε να παίξει αρκετά για διαφορετικούς λόγους. Τώρα παίζει τον ρόλο και από τις δύο πλευρές και είναι ένα πραγματικά καλό παράδειγμα ευελιξίας και εξέλιξης. Η μόνη πραγματική τοποθέτηση είναι όταν αμύνεσαι, στην επίθεση αλλάζουν οι θέσεις. ”

“ Είναι εξαιρετικά χρήσιμο και πάντα θα βρίσκουμε επιχειρήματα για μια θέση για έναν παίκτη, αλλά πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για την ομάδα την ημέρα. Τις περισσότερες φορές, ακόμα και με όλους τους τραυματισμούς που είχαμε, καταφέραμε να το λύσουμε. Τα αγόρια είχαν ρυθμό καθώς έπαιξαν παιχνίδια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. ”

Για τον Harvey Elliott πρόσθεσε:

“ Είχαμε συνομιλίες. Ξεχνάτε πόσο χρονών είναι. Οι νεαροί παίκτες περνούν διαφορετικές στιγμές στις πρώτες μέρες της καριέρας τους – πετώντας, όχι πετώντας, δουλεύοντας σκληρά – όχι αυτός, αλλά όλοι οι νέοι παίκτες γενικά. Ο Harvey υπήρξε απίστευτα σημαντικός και είμαι σίγουρος ότι το ξέρει. Μάλλον θα ήθελε να έχει ξεκινήσει κάθε παιχνίδι, αλλά όταν μπαίνει είναι εξαιρετικός, όταν έχει ξεκινήσει δεν είναι το ίδιο.

“ Αλλά είναι νέος – δεν είναι ότι θα είναι supersub για το υπόλοιπο της καριέρας του. Μαθαίνει το παιχνίδι, υπάρχουν πολλά που κάνει καλά και πολλά περισσότερα μπορεί να κάνει. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Είναι απολύτως εξαιρετικό το πώς έχει προπονηθεί αυτός ο μικρός. ”

Με Salah αύριο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com