Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brentford – Liverpool (preview)

Brentford – Liverpool (preview)

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Liverpool, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 ώρα Ελλάδος δοκιμάζεται στην έδρα της Brentford για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Με μοναδικό στόχο το διπλό και την παραμονή στην κορυφή πηγαίνει η ομάδα του Klopp στο Λονδίνο, έχοντας την απαραίτητη ώθηση, μετά το 3-1 επί της Burnley την περασμένη εβδομάδα.

Η Brentford το περασμένο Σαββατοκύριακο πέρασε με 0-2 από την έδρα της Wolves και είναι πλέον στην 14η θέση του πρωταθλήματος και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για τους Reds θα λείψουν οι Trent Alexander-Arnold και Dominik Szoboszlai που έχουν υποστεί υποτροπή στους τραυματισμούς τους, καθώς και ο Alisson που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά επιστρέφει ο Mo Salah, για να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη Liverpool μετά την Πρωτοχρονιά.

Μαζί του επιστρέφουν για την ομάδα οι Joe Gomez και Conor Bradley.

Από το περασμένο Σάββατο οι Reds θα παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση τους, με τον Konate κατά πάσα πιθανότητα στόπερ, στο πλευρό του van Dijk και τον Conor Bradley ως δεξί μπακ, αναπληρώνοντας το κενό του Alexander-Arnold.

Ως προς τη μεσαία και την επιθετική γραμμή, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Klopp επιλέξει την ίδια εξάδα.

Ο Salah αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο, ενώ εκτός παραμένουν και οι Matip, Thiago, Bajcetic με τραυματισμούς.

Για τη Brentford απουσιάζουν για μια ακόμη εβδομάδα οι Henry, Mbeumo, Hickey και Dasilva.

Οι Bees ηττήθηκαν από την Manchester City στο τελευταίο τους εντός έδρας ματς και ευελπιστούν να μην αφήσουν τη Liverpool να περάσει από το Gtech Community Stadium για τρίτη σερί σεζόν.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds επικράτησαν με 3-0 στο Anfield.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Στην έδρα της Brentford δοκιμάζονται οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com