Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέστη υποτροπή και χάνει τον τελικό του Carabao Cup ο Trent

Υπέστη υποτροπή και χάνει τον τελικό του Carabao Cup ο Trent

Άσχημα είναι τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Trent Alexander-Arnold, αφού ο αμυντικός της ομάδας υπέστη τελικά υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο και θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες, χάνοντας μεταξύ άλλων και τον τελικό του Carabao Cup.

Ο διεθνής άσος είχε τραυματιστεί αρχικά στο γόνατο στις αρχές του περασμένου μήνα στο Emirates κόντρα στην Arsenal, για να επιστρέψει στη συνέχεια στη δράση και να υποστεί όμως ξανά τον ίδιο τραυματισμό στη νίκη του περασμένου Σαββάτου με 3-1 επί της Burnley.

Ο δεξιός μπακ των Reds θα μείνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον τελικό του Wembley κόντρα στη Chelsea, από τον οποίο αναμένεται να λείψει και ο Dominik Szoboszlai, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, το οποίο αρχικά ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά κόντρα στη Newcastle και επανήλθε πριν δύο εβδομάδες, παρότι έδειχνε να είχε ξεπεραστεί.

Η επιλογή των Reds για το δεξιό άκρο της άμυνας, τόσο για τον τελικό του Carabao Cup με τους Μπλε, όσο και για τα επόμενα 2 ματς της Premier League, είναι ο Conor Bradley.

Εκτός για την ομάδα παραμένουν και οι Thiago, Joel Matip, Stefan Bajcetic και Ben Doak.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Trent Alexander-Arnold.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com