Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεμένει από centre back η Chelsea εν όψει τελικού Carabao Cup

Ξεμένει από centre back η Chelsea εν όψει τελικού Carabao Cup

Η Chelsea θα μπορούσε να μείνει με τρία centre back για τον τελικό του League Cup, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του Τiago Silva.

Απομένει λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο έως ότου η Liverpool συναντήσει την Chelsea στον τελικό του Carabao Cup και η Λονδρέζικη ομάδα μπορεί να χάσει τα centre back της, μετά από άλλο έναν τραυματισμό που έπληξε την ομάδα της.

Με μόλις 12 ημέρες μέχρι να συναντηθούν οι δύο ομάδες στο Wembley, τόσο ο Jurgen Klopp όσο και ο Mauricio Pochettino θα ελπίζουν σε κάποια θετικά νέα για τραυματισμούς, αφού και οι δύο μετρούν τις απώλειες τους τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ομάδα του Poccetino πέτυχε μια νίκη με την Crystal Palace το βράδυ της Δευτέρας, αλλά έχασε τον Τiago Silva και είναι άγνωστο αν θα είναι έτοιμος για τον τελικό. Έφυγε από το γήπεδο λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και μετά τον αγώνα το αφεντικό της Chelsea εξήγησε ότι ο Silva «ένιωσε κάτι στη βουβωνική χώρα του».

Ο 39χρονος αντικαταστάθηκε από τον πρώην στόχο των Reds Levi Colwill, ο οποίος επέστρεψε στην δράση για πρώτη φορά, αφού έχασε τέσσερις αγώνες με τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα. Το θέμα της φυσικής κατάστασης του Silva έρχεται μετά τον αποκλεισμό του Ben Badiashile από τον τελικό του Carabao Cup με έναν δικό του τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και θα μπορούσε να αφήσει τον Poccetino να μην έχει αμυντικές επιλογές στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο Colwill και ο Axel Disasi αναμένεται να είναι το ζευγάρι πρώτης επιλογής στα μετόπισθεν, αλλά οι επιλογές πέρα από τους δύο εκτείνονται στον Trevoh Chalobah, ο οποίος δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν και στον Alfie Gilchrist, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως ως δεξιός μπακ.

Η Chelsea είναι ήδη γνωστό ότι δεν έχει τους Badiashile, Wesley Fofana, Reece James, Romeo Lavia και Marc Cucurella για τον τελικό και ο Silva ενδέχεται να προστεθεί σύντομα στη λίστα.

Η ομάδα του Poccetino παίζει μόνο ένα παιχνίδι από τώρα μέχρι τον τελικό, στο Etihad με την Manchester City το Σάββατο και έτσι θα μπορούσε να αφήσει χρόνο σε παίκτες όπως οι Colwill, Chalobah και Silva για να βρουν ρυθμό οι δύο πρώτοι και να ανακάμψει ο Βραζιλιάνος.

Ξεμένει από centre back η Chelsea εν όψει τελικού Carabao Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com