Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τον Alonso για επόμενο manager των Reds περιμένει ο Carragher (vid)

Τον Alonso για επόμενο manager των Reds περιμένει ο Carragher (vid)

Ο Xabi Alonso είναι το θέμα συζήτησης καθώς η Liverpool κοιτάζει το μέλλον και ο πρώην συμπαίκτης του Jamie Carragher, έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι θα μπορούσαν να περιμένουν οι Reds από αυτόν.

Αυτή τη στιγμή οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του πίνακα της Bundesliga, ο Alonso βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για περισσότερους από έναν λόγους, καθώς προσπαθεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Bayern Munich.

Μόλις ο Jurgen Klopp ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, το όνομα του Alonso βρέθηκε κατευθείαν στην κορυφή της λίστας των μνηστήρων και αυτό δεν έχει αλλάξει ακόμα.

Και ο Garragher, ο οποίος έπαιξε 199 φορές μαζί με τον Alonso στη Liverpool, μίλησε για το πώς περιμένει τον Ισπανό να αναλάβει το καλοκαίρι στο Anfield, κατά τη διάρκεια ενός λαμπρού τμήματος στην εκπομπή Monday Night Football του Sky Sports.

Έχοντας καθοδηγήσει τη νίκη με 3-0 επί της Bayern το Σαββατοκύριακο για να επεκτείνει το αήττητο σερί του στα 31 παιχνίδια, ο Carragher έριξε μια ματιά στο ποδόσφαιρο του Alonso και στο πώς θα μπορούσε να φανεί στο Merseyside.

«Όταν ρωτάτε αν είναι η τέλεια επιλογή για τη Liverpool, αυτό που ξεχωρίζει για μένα είναι ο αριθμός των πασών και ο αριθμός που είναι με την μια», ξεκίνησε ο Garragher. «Μέχρι στιγμής, οι 646 από τις 683 της Leverkusen ήταν σύντομες. Αυτό φτάνει στο 95%, το οποίο μάλλον δεν είναι αυτό που είναι η Liverpool αυτή τη στιγμή με τον Klopp. Θυμίζει περισσότερο αυτό που βλέπουμε από μια ομάδα του Pep Guardiola «.

Χρησιμοποιώντας ένα γράφημα διασποράς για να δείξει το προφίλ πάσας των συλλόγων ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Leverkusen του Alonso φάνηκε να βρίσκεται μαζί με τη Man City και την PSG για τις περισσότερες κοντές πάσες.

Η Liverpool του Klopp βρίσκεται πιο κάτω, και όταν πρόκειται να διαμορφώσει το στυλ του Alonso με αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Anfield, ο Garragher θα περίμενε από τον Ισπανό να «συγχωνεύσει τα δύο στυλ».

«Από την παρέα που κρατάει η Leverkusen, μπορούμε να πούμε ότι η επιρροή του ίδιου του Alonso μοιάζει περισσότερο με τον Pep Guardiola, κάτι που είναι λογικό, καθώς υπήρξε προπονητής του», εξήγησε ο πρώην αμυντικός των κόκκινων.

«Αλλά αν ο Xabi Alonso γινόταν προπονητής της Liverpool, που νομίζω ότι θα γίνει, θεωρώ ότι η Liverpool είναι αρκετά τυχερή που ο Jurgen Klopp έφυγε αυτή τη στιγμή.

Η χρονική στιγμή για να αναλάβει ο Alonso είναι αρκετά τέλεια για τη δουλειά που κάνει. Θα περίμενα ότι η Liverpool του Alonso θα βρισκόταν ψηλότερα σε αυτό το διάγραμμα διασποράς; Ίσως. Αλλά θα περίμενα κάπου στη μέση – όπως εκεί που βρίσκεται η Bayern Munich στο γράφημα – καθώς πρέπει να έχει τη δική του φιλοσοφία και το δικό του αποτύπωμα.

Αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο υπό τον Jurgen Klopp, υπάρχει ο παράγοντας του Anfield με το κοινό, η ενέργεια. Ο Xabi Alonso το γνωρίζει αυτό, οπότε θα περίμενα να δω μια συγχώνευση των δύο στυλ αν έπαιρνε τη δουλειά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή μοιάζει με το πιο λαμπρό νεαρό εκεί έξω ως προπονητής».

Η πλήρης ανάλυση του Carragher αξίζει τον χρόνο σας και είναι ξεκάθαρο ότι είναι πωρωμένος με τον πρώην συμπαίκτη του να κάθεται στον πάγκο του Anfield την επόμενη σεζόν!

Τον Alonso για επόμενο manager των Reds περιμένει ο Carragher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com