Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Sepp van den Berg έχει σημειώσει τεράστια εξέλιξη»

«Ο Sepp van den Berg έχει σημειώσει τεράστια εξέλιξη»

Με τον χρόνο του Joel Matip στη Liverpool να πλησιάζει προς το τέλος του, οι Reds θα μπορούσαν ήδη να έχουν τον αντικαταστάτη του στον σύλλογο με τον Sepp van den Berg.

Ο νεαρός Ολλανδός αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στην Bundesliga τους τελευταίους 18 μήνες, πρώτα στη Schalke και τώρα στη Mainz. Παρά το γεγονός ότι η περσινή σεζόν έληξε με υποβιβασμό και η τωρινή του ομάδα βρίσκεται στον ίδιο δρόμο, ο Van den Berg έχει εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του μακριά από το Merseyside.

Θα μπορούσε λοιπόν να έχει μέλλον στη Liverpool; Ή μήπως οι προτάσεις για οψιόν αγοράς από τη Mainz σημαίνουν πώληση το καλοκαίρι; Ο Sam Millne μίλησε με τους σχολιαστές της Bundesliga Dan O’Hagan και Kevin Hatchard για να συζητήσουν τις προοπτικές του 22χρονου αμυντικού.

????Σε ποια σημεία ήταν ο καλύτερος;

DAN: «Τον είδα ίσως να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στο παιχνίδι με την Dortmund (1-1) τον Δεκέμβριο, όπου έπαιξε στα αριστερά της άμυνάς τους εκείνο το βράδυ. Στη Mainz, προφανώς τείνουν να κάθονται πολύ, πολύ βαθιά. Είναι πολύ αμυντικοί, γνωρίζουν τα όριά τους.
Θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει σε μια καλύτερη ομάδα για να μπορέσω να μετρήσω πραγματικά πώς είναι το all-round παιχνίδι του, γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολύ με την πλάτη στον τοίχο.»

KEVIN: «Έχει παίξει κυρίως σε μια τετράδα και έδειξε άνετος σε αυτή τη διάταξη, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην μπορεί να παίξει σε μια τριάδα.

????Πόσο έχει εξελιχθεί αυτή τη σεζόν;

DAN: «Προφανώς η Schalke έπεσε πέρυσι και η Mainz βρίσκεται στις θέσεις υποβιβασμού και φέτος, αλλά η εξέλιξη του Van den Berg ήταν τεράστια. Αυτές είναι δύο σεζόν τώρα που παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν έχει φανεί καθόλου εκτός τόπου και χρόνου. Όπως είπα, αυτή τη σεζόν έκανε πραγματικά βήματα προόδου στο παιχνίδι του.»

KEVIN: «Ο Van der Berg είχε μια καλή σεζόν στην ομάδα της Mainz που αγωνίζεται. Ξεκίνησε στην πλειονότητα των αγώνων ως κεντρικός αμυντικός και εξελίσσεται καλά, όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι στην προβληματική Schalke.»

????Ποιο είναι το συμπέρασμα των στατιστικών στοιχείων;

KEVIN: «Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει κερδίσει 110 εναέριες μονομαχίες, γεγονός που τον τοποθετεί δεύτερο στη συνολική λίστα. Σε γενικές γραμμές έδειχνε άνετος στην κατοχή της μπάλας, ενώ έχει μετρηθεί με μέγιστη ταχύτητα 34,78 χλμ/ώρα φέτος, γεγονός που τον τοποθετεί στην πρώτη 30άδα των παικτών της Bundesliga.

Παρόλο που η Mainz έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα φέτος, το κύριο πρόβλημά της ήταν να σκοράρει γκολ και όχι να τα κρατάει μακριά. Μάλιστα, έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ της κατηγορίας όσον αφορά τα αμαρκαριστα σουτ φέτος.»

DAN: «Νομίζω ότι αν κοιτάξετε τις εναέριες μονομαχίες που κέρδισε, είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του πρωταθλήματος.
Σκόραρε ένα γκολ εναντίον της Dortmund τον Δεκέμβριο και, σε μια πολύ, πολύ ασταθή και πολύ μπερδεμένη σεζόν της Mainz, ήταν, με διαφορά, ο καλύτερος αμυντικός παίκτης της.»

????Μήπως θα έπρεπε να πάρει μια ευκαιρία στη Liverpool;

DAN: «Δεν βλέπω γιατί όχι. Αυτή τη σεζόν έχει κάνει πραγματικά βήματα προόδου στο παιχνίδι του, οπότε σίγουρα αξίζει να τον δοκιμάσετε στη Liverpool. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία στην Eredivisie ήδη στο ενεργητικό του, τώρα δύο χρόνια στην Bundesliga και κάθε σεζόν γίνεται όλο και καλύτερος.»

KEVIN: «Αν η Mainz παραμείνει στην κατηγορία, δεν θα με εξέπληττε αν ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της, ακόμη και αν η Mainz έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα φέτος.»

«Ο Sepp van den Berg έχει σημειώσει τεράστια εξέλιξη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com