Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Eriksson manager των Liverpool Legends εναντίων των θρύλων του Ajax

Ο Eriksson manager των Liverpool Legends εναντίων των θρύλων του Ajax

Η Liverpool επιβεβαίωσε ότι ο Sven-Goran Eriksson θα είναι μέλος των manager των Liverpool Legends για τον αγώνα εναντίον του Ajax Legends στο Anfield, στις 23 Μαρτίου.

Το πρώην αφεντικό της Αγγλίας θα συμμετάσχει σε μια ομάδα σπουδαίων θρύλων της Liverpool, συμπεριλαμβανομένων των Ian Rush, John Barnes και John Aldridge, για τον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation.

Όλοι όσοι συνδέονται με τον σύλλογο και το LFC Foundation, ανυπομονούν να καλωσορίσουν θερμά τον οπαδό της Liverpool, Sven και την οικογένειά του στο Anfield, για μια ευκαιρία συγκέντρωσης χρημάτων με φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι παίκτες της πρώτης ενδεκάδας έχουν ήδη ανακοινωθεί και περιλαμβάνουν τον ήρωα τερματοφύλακα της Κωνσταντινούπολης Jerzy Dudek και τον συνάδελφό του shot-stopper Sander Westerveld.

Οι αμυντικοί Martin Skrtel, Fabio Aurelio και Gregory Vignal επιβεβαιώθηκαν επίσης και ο Djibril Cisse θα είναι μεταξύ των επιθετικών επιλογών, μαζί με τον πρώην επιθετικό των Reds και του Ajax, Ryan Babel, ο οποίος θα παίξει και για τις δύο πλευρές στο παιχνίδι.

Το εκατό τοις εκατό των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα – που παρουσιάστηκε από τον επίσημο εκπαιδευτικό συνεργάτη του συλλόγου AXA – θα υποστηρίξει το έργο του LFC Foundation και των φιλανθρωπικών του εταίρων.

Οι δύο προηγούμενες ομάδες θρύλων του Ιδρύματος LFC, που αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Manchester United και της Celtic, συγκέντρωσαν ένα απίστευτο ποσό 1,45 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο τώρα υποστηρίζει το ζωτικής σημασίας έργο του στην περιοχή του Liverpool και πέρα από αυτήν.

Οι παίκτες του LFC Legends θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες πριν από το παιχνίδι, το οποίο θα παρουσιασθεί σε συνεργασία με την Forever Reds.

Ο Eriksson manager των Liverpool Legends εναντίων των θρύλων του Ajax
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com