Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έκαναν οι δανεικοί παίκτες της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Τι έκαναν οι δανεικοί παίκτες της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Ο Owen Beck κατέγραψε την δεύτερη ασίστ του από τότε που πήγε δανεικός, με τον αριστερό μπακ να αποδεικνύει γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία τόσο στη Liverpool όσο και στη Dundee.

Η Dubdee αναγκάστηκε να κάνει υπομονή μετά την ανάκληση του Beck – που ήταν η πρώτη τους επιλογή αριστερού μπακ σε όλο το πρώτο μισό της σεζόν – στη Liverpool τον Ιανουάριο. Όμως, αφού παρείχε την τόσο αναγκαία κάλυψη απουσίας των Andy Robertson και Κώστα Τσιμίκα, ο Ουαλός επετράπη να επιστρέψει στη Σκωτία στο τέλος της χειμερινής περιόδου.

«Όλοι στο σύλλογο ήταν τόσο ενθουσιασμένοι», μαθαίνοντας για τον δεύτερο δανεισμό του Beck, «οι προπονητές, οι παίκτες και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του συλλόγου».

Ο 21χρονος μπήκε ξανά στον αρχικό του ρόλο και μετά από μια ασίστ στο εκ νέου ντεμπούτο του, δημιούργησε άλλη μια νίκη με 2-1 επί της St Johnstone την Κυριακή. Ήρθε σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από μια πρόκληση από τον αμυντικό της St Johnstone Liam Gordon στον επιθετικό της Dundee Michael Mellon, που ανάγκασε τον αναπληρωματικό να αποχωρήσει και άφησε τον Docherty να ισχυρίζεται με μανία ότι ήταν «σχεδόν επικίνδυνο για τη ζωή». Ο Mathew Smith άνοιξε το σκορ για το Saint Johnson νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, πριν από το πέναλτι του Luke, δημιούργησε τα πράγματα για ένα τεταμένο φινάλε μετά το ημίχρονο

Ο Beck είχε ήδη φτάσει κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι, προτού στείλει μια υπέροχη μπαλιά από τα βαθιά για τον Jordan McGhee και να σκοράρει με κεφαλιά στο 89ο λεπτό. Ήταν μια τέλεια ασίστ από τον Beck, ο οποίος τώρα έχει σκοράρει δύο φορές και έχει τέσσερις ασίστ σε 24 εμφανίσεις ως δανεικός στη Dundee.

Αλλού το Σαββατοκύριακο, υπήρξε απογοήτευση για δύο από τους πιο υψηλού προφίλ δανεικούς της Liverpool, καθώς ο Calvin Ramsey αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ο Billy Koumetio έμεινε εντελώς εκτός.

Ο Ramsay ήταν ένας από τους δύο παίκτες που έμεινε στον πάγκο στην ανάπαυλα, καθώς η Bolton στο Northampton ήρθε ισόπαλη με 1-1. Ο Peter Atherton, αναλαμβάνοντας καθήκοντα μετά την απόλυση του μάνατζερ Ian Evatt, είπε στο Bolton News ότι η αποχώρηση του Ramsay ήταν «απλώς τακτική».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Lancashire Telegraph, ο Κoumetio απλώς «έχασε την ομάδα της αγωνιστικής» καθώς η Blackburn κέρδισε τη Stoke City με 3-1.

Υπήρχαν αντίθετες παριουσίες για δύο τερματοφύλακες που θεωρούνταν μέρος των σχεδίων της πρώτης ομάδας της Liverpool, με τον Μarcelo Pitulga να υπομένει μια άθλια νύχτα για την Saint Patrick. Ξεκινώντας από τη Shamrock Rovers στο President’s Cup – το ιρλανδικό αντίστοιχο του Community Shield – ο Pitaluga θα μπορούσε να κατηγορηθεί για δύο από τα γκολ καθώς η St Pat’s έχασε με 3-1.

Ένας άλλος στόπερ, ο Vitezslav Jaros, έκανε το ντεμπούτο του στην Αυστριακή Bundesliga, καθώς η Sturm Gurz είχε την αντίπαλό του για τον τίτλο, τη Salzburg και ήρθε ισόπαλη 1-1.

Συγκεντρωτικά η ενημέρωση παρακολούθησης των δανεικών της Liverpool:

Owen Beck (Dundee) – 90 λεπτά vs. St Johnstone – assist
Nat Phillips (Cardiff) – 84 λεπτά vs. Preston
Fabio Carvalho (Hull) – 76 λεπτά vs. Swansea
Tyler Morton (Hull) – 90 λεπτά vs. Swansea
Sepp van den Berg (Mainz) – 90 λεπτά vs. Stuttgart
Calvin Ramsay (Bolton) – 45 λεπτά vs. Northampton
Harvey Davies (Crewe) – 90 λεπτά vs. Crawley – clean sheet
Marcelo Pitaluga (St Pat’s) – 90 λεπτά vs. Shamrock Rovers
Luke Chambers (Wigan) – 90 λεπτά vs. Exeter
Vitezslav Jaros (Sturm Graz) – 90 λεπτά vs. Salzburg
Adam Lewis (Newport County) – 90 λεπτά vs. Walsall – assist
Luca Stephenson (Barrow) – 36 λεπτα vs. Wimbledon
Dominic Corness (Yverdon) – 28 λεπτά vs. Servette
James Balagizi (Kilmarnock) – 7 λεπτά vs. Cove Rangers
James Norris (Tranmere) – 7 λεπτά vs. Doncaster

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com